Setari Cookie-uri

Cum cuceresti un barbat din zodia Varsator

Combinatia fermecatoare de inteligenta si stapanire de sine face ca barbatii din zodia Varsator sa fie irezistibili pentru numeroase femei.

Nu este tocmai usor sa faci un nativ din zodia Varsator sa se indragosteasca de tine. Dar daca te place, in mod sigur vei observa acest lucru pentru ca stie exact cum sa o arate, fara sa para prea insistent.

Varsatorul este un semn de aer guvernat de Uranus, planeta transformarilor radicale si a inovatiei. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt de obicei pasionate de tehnologie, de tot ce este nou, interesant si original. Sunt opusul a tot ceea ce este traditional si invechit. Iar daca vrei sa cuceresti un barbat din aceasta zodie, trebuie sa stii ca aspectul fizic nu este cel mai mare atu al tau, ci mintea ta. Uita de strategiile fizice si emotionale de seductie, pentru ca Varsatorul este un tip cerebral, care este atras de inteligenta si cunostintele tale.

Daca iti pui in valoare „ciudateniile”, pasiunile inedite si excentricitatile vei aprinde curiozitatea barbatului Varsator. Sunt fascinati de tot ce este neobisnuit, neconventional si unic. Pune-ti in valoarea trasaturile care te fac speciala si in mod sigur va fi interesat de tine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.