Setari Cookie-uri

Trei lectii de intelepciune care iti vor imbunatati viata

Atunci cand nu reusesti sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale, aminteste-ti aceste trei lectii de intelepciune care iti vor imbunatati viata.

Viața, chiar și atunci când ne așează în cale felurite provocări, poate fi extrem de frumoasă și îți poate oferi cele mai frumoase și mai deosebite surprize. Totul depinde însă de felul în care te raportezi la ea, de cât de mult îți asculți inima și de cum te folosești de stări precum aprecierea sau recunoștiința pentru a-ți ridica starea de vibrație la o scară superioară. Răspunsurile se găsesc întotdeauna în interiorul tău. Iar atunci când nu reușești să le auzi, amintește-ți aceste trei lecții de înțelepciune care îți vor îmbunătăți viața.

1. Lumea din jurul tău reflectă lumea ta interioară.

Gândește-te la asta. Lumea pe care o vedem este definită de ceea ce cunoaștem, de limba pe care o vorbim. Testele au arătat că atunci când nu suntem expuși la un anumit concept din copilărie și nu asociem o imagine cu un concept și un cuvânt sau set de cuvinte practic suntem lipsite de a identifica acel lucru în mediul înconjurător. Cu cât lumea ta interioară este mai bogată și mai armonioasă cu atât mai plăcute devin experiențele din lumea exterioară.

Citește și:

2. Nu poți ajuta pe toată lumea, unii oameni nu vor să fie ajutați.

Sunt situații în care simți că este de datoria ta să ajuți. Poate că este vorba de membrii ai familiei, cineva drag, prieteni. Insă ajutorul nu poate fi dat cu forța și nu este obligația ta atunci când nu este solicitat. Adevărul este că unii oameni nu vor să fie ajutați așa că în loc să te învinovățești că nu ai făcut suficient, acceptă situația și mergi mai departe.

3. Umple-ți mai întâi paharul tău înainte de a încerca să umpli ceașca altora.

Ca femei suntem învățate că este obligația noastră să dăruim și să îi ajutăm pe ceilalți iar asta ne face adesea să uităm de noi. Nu-i de mirare că apar resentimene și frustrare. Pentru a-i putea ajuta cu adevărat pe ceilalți și a-i bucura cu iubirea ta, asigură-te că împlinești nevoile sufletului tău mai întâi, că ai grijă de sufletul, mintea și trupul tău. Te vei simți mul mai bine iar actul de a dărui nu va mai fi o corvoadă făcută din obligație.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.