Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care trebuie sa le stii chiar acum... pentru ca maine poate fi prea tarziu

Ai parcurs un drum atat de lung in viata si inca inveti, inca te dezvolti. Fii recunoscatoare pentru tot ce ai trait, pentru experientele acumulate, pentru lectiile invatate. 

Iata cele mai importante lucruri care iti pot schimba viata si pe care trebuie sa le stii inainte de a fi prea tarziu:

1. Este posibil sa nu mai ai ziua de maine pentru a spune "Te iubesc"

Daca iubesti pe cineva astazi, spune-i asta. Daca apreciezi pe cineva astazi, spune-i asta. S-ar putea sa nu mai existe ziua de maine. Astazi este ziua potrivita pentru a iti exprima dragostea si admiratia.

2. Parerile tale despre alte persoane nu au nicio legatura cu realitatea

Nu vei stii niciodata prin ce trece o persoana sau care este intreaga ei poveste. Cand crezi ca faci acest lucru, tot ce faci mai exact este sa privesti viata ei prin ochii tai - totul este subiectiv. De aceea incearca sa nu te mai concentrezi pe viata altor persoane si sa traiesti asa cum vrei tu.

3. Daca nu iti asumi riscuri si nu incerci... nu vei reusi niciodata.

Exista un singur lucru care face ca un vis sa devina imposibil: teama de a incerca. Rezultatele pe care le realizezi nu se bazeaza pe ce intentionezi sa faci sau pe ce vei spune ca vei face. Rezultatele tale provin din ce faci in mod consecvent.

Citește și:

4. Sa ai rabdare nu inseamna sa astepti si sa nu faci nimic

Rabdarea implica activitate productiva. Inseamna sa faci cat mai bine cu resursele pe care le ai disponibile, intelegand in acelasi timp ca rezultatele merita timpul si efortul necesar.

5. Nu ai nevoie de nimic mai mult pentru a fi fericita

Stii deja ca cele mai multe lucruri din viata nu sunt, de fapt, lucruri... si ca relatiile, experientele si trairile sunt bazele unei vieti fericite si implinite.

Citește și:

6. Nu mai cauta sa fii perfecta... nimeni nu este perfect

Toti oamenii sunt imperfecti. Este uman. Facem greseli, avem temeri si uneori pierdem controlul asupra vietii noastre. Dar toata lumea trece prin asa ceva. Nu mai fi atat de dura cu tine si bucura-te de imperfectiunile tale... acestea sunt cele care te fac unica.

7. Scuzele sunt minciuni pe care ti le spui

Nu mai cauta scuze pentru ca nu iti urmezi visurile... pentru ca nimeni altcineva nu va putea reusi pentru tine in numele tale. Viata pe care o traiesti este viata pe care o construiesti pentru tine. Acum este momentul sa mergi mai departe si sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Photo main by Edgar Colomba from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.