Renunta la el si lasa loc iubirii adevarate. Daca spune aceste lucruri, nu merita inima ta!

Renunta la el si lasa loc iubirii adevarate. Daca spune aceste lucruri, nu merita inima ta!

Sa te indragostesti este usor. Sa iubesti este mai greu. O relatie, inainte de orice, se bazeaza pe incredere, atentie si afectiune. Este greu sa stii cand este momentul potrivit sa intorci capul. Insa sunt cateva indicii care iti pot deschide ochii. Renunta la el si lasa loc iubirii adevarate!

Intotdeauna am crezut ca o relatie poate sa dureze pana la adanci batraneti, daca exista sentimente puternice si comunicare. Insa viata mi-a dovedit contrariul. Nu este suficient sa ai sentimente fata de persoana pe care o ai alaturi. O relatie vine la pachet si cu sacrificii, timp si rabdare. Uneori iubirea nu este suficienta, iar acest lucru m-a intristat mult timp. Insa sfatul meu pentru tine este urmatorul: renunta la el si lasa loc iubirii adevarate.

Renunta la el pana nu e prea tarziu sa faci acest pas. Renunta sa mai lupti pentru a-i castiga dragostea si atentia. Renunta sa mai lupti pentru persoana care nu te considera cea mai importanta din viata sa. Stiu, nu este o alegere usoara, insa vei descoperi singura ca nu merita inima ta.

Mult timp am crezut si eu ca pot schimba persoana de langa mine. Ca este suficient sa investesc timp si sentimente si ca totul va fi bine intr-o zi.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Photo main by Nandhu Kumar from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri