Setari Cookie-uri

Ganduri pentru mama: 20 de motive pentru care vreau sa ii multumesc celei care mi-a dat viata

Iti multumesc pentru incurajarile constante de a iesi din zona de confort, de a depasi obstacole si de a lupta pentru ceea ce imi doresti. Visurile mele sunt tot mai frumoase si asta datorita tie.

Draga mea mama,

Stiu, este o zi oarecare, insa eu simt nevoia sa iti spun cata iubire exista in sufletul meu. As vrea sa stii ca cel mai bun lucru pe care as putea sa il fac este sa iti multumesc clipa de clipa ca m-ai ajutat sa imi gasesc drumul in aceasta lume.

Stiu ca nu a fost usor. Stiu ca ai facut sacrificii. Stiu ca ai pierdut ani pretiosi. Stiu ca ti-ai luat timp din timpul tau pentru a avea grija de mine. Si mai stiu ca in inima ta nu exista iubire mai pura si mai devotata decat iubirea de mama.

Ganduri pentru mama: Iti multumesc ca...

1. Iti multumesc ca ai ales sa iti schimbi cursul vietii pentru mine, ca m-ai purtat in pantece 9 luni si ca m-ai adus pe aceasta lume.

2. Iti multumesc ca ai fost intotdeauna alaturi de mine si mereu m-ai sprijinit.

3. Iti multumesc ca m-ai facut sa ma simt speciala si m-ai incurajat sa imi gasesc singura drumul in viata.

Citește și:

4. Iti multumesc ca ti-ai facut griji pentru mine.

5. Iti multumesc ca mi-ai permis sa explorez singura aceasta lume, ca mi-ai crescut aripi si ca m-ai ajutat sa vad partea frumoasa din oameni.

6. Iti multumesc pentru toate orele in care m-ai ascultat. De la tine am invatat cele mai importante si frumoase lectii de viata.

7. Iti multumesc pentru rabdarea de care ai dat dovada de fiecare data cand faceam ceva gresit.

8. Iti multumesc pentru incurajarile constante de a iesi din zona de confort, de a depasi obstacole si de a lupta pentru ceea ce imi doresti. Visurile mele sunt tot mai frumoase si asta datorita tie.

9. Iti multumesc pentru noptile nedormite in care ai avut grija de mine, pentru supa calda pe care mi-o aduceai la pat, pentru imbratisarile calde care imi calmau sufletul cand corpul meu era bolnav.

10. Iti multumesc pentru iubirea ta neconditionata. Mi-ai oferit afectiune inca din prima zi si ai ales sa imi arati dragoste clipa de clipa. M-ai iubit nu doar in momentele frumoase, ci si in momentele mai putin frumoase, cele rebele in care nici macar eu nu mai stiam ce sa fac cu viata mea.

Citește și:

11. Iti multumesc pentru toate sacrificiile pe care le-ai facut de cand mi-ai dat nastere si pana acum. Nici nu are rost sa le mai numaram, cu siguranta sunt milioane.

12. Iti multumesc pentru puterea ta. Pentru toata siguranta pe care mi-ai oferit-o in copilarie. Esti o super femeie pentru mine.

13. Iti multumesc pentru ca ti-ai pus visurile in asteptare pentru a ma avea pe mine. Sunt convinsa ca viata ta ar fi avut o alta directie daca nu eram eu.

14. Iti multumesc pentru ca mi-ai aratat partea frumoasa a lumii, pentru ca m-ai invatat sa fiu altruista.

15. Iti multumesc ca nu m-ai dragalasit foarte tare si ca intotdeauna ai fost sincera cu mine. Inca de mica te-ai purtat cu mine ca si cum as fi fost un adult.

16. Iti multumesc pentru diminetile in care ma trezeai cu saruturi si mic dejun delicios.

17. Iti multumesc pentru ca m-ai invatat ce inseamna rabdarea.

Citește și:

18. Iti multumesc pentru ca mi-ai demonstrat ca iubirea adevarata exista si ca nu trebuie niciodata sa te multumesti cu mai putin.

19. Iti multumesc pentru prietenia ta sincera, reala, naturala.

20. Iti multumesc pentru ca intotdeauna m-ai invatat sa fiu eu insami.

Draga mama... vreau sa stii ca te iubesc, ca esti cea mai importanta persoana pentru mine si ca te pretuiesc mai mult decat pretuiesc viata. Ori de cate ori zambesc, citesc o carte sau simt soarele pe fata, gandul imi zboara la tine, iar sufletul meu simte dragostea pe care mi-ai aratat-o intotdeauna.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.