Setari Cookie-uri

Te-ai gandit ca poate ca esti blocata pentru ca tragi de o usa pe care scrie 'Impinge'?

Te rog, ia-ti cinci minute si citeste acest material. Te va ajuta enorm sa intelegi care este drumul pe care vrei sa mergi in viata si ce trebuie sa faci de acum inainte.

Te-ai gandit vreodata la asta?

Daca te simti blocata pe plan profesional, vreau sa stii ca trebuie sa ai putina rabdare. Schimbarea este chiar dupa colt. Aceste momente dificile vor trece. Continua sa te ocupi de taskurile tale si, in acelasi timp incearca sa te reorientezi. Daca vrei sa modifici ceva, modifica. Daca intentionezi sa pleci, pleaca. Nu esti un copac cu radacini adanc infipte in pamant... esti libera ca pasarea cerului... te rog doar sa iei o decizie cand esti linistita, calma... nu hotari totul intr-un moment dificil, intr-o criza de nervi, intr-o cearta dificila.

Daca te simti blocata pe plan sentimental, vreau sa stii ca nu esti singura.

Esti intr-o relatie de care simti ca tragi doar tu de luni, poate chiar ani intregi? Daca da, atunci este momentul sa mergi mai departe. Nu poti forta dragostea. Nu poti salva o iubire care nu vrea sa fie salvata. Vei gasi puterea de a merge mai departe, crede-ma.

Citește și:

Daca nu esti inca intr-o relatie, o sa te rog doar sa nu te temi... exista o persoana potrivita pentru tine care te va gasi atunci cand inima ta va fi pregatita sa iubeasca cu adevarat. Nu mai grabi lucrurile, totul se va intampla la momentul potirvit. Adu-ti aminte ca in aceasta lume exista cate o persoana pentru fiecare... si tu o vei gasi pe a ta. Intre timp, invata sa te iubesti, sa gasesti fericirea in sufletul tau, sa te bucuri de momentele petrecute alaturi de tine, sa faci ce iti place, sa iti bucuri sufletul.

Draga mea, daca te simti blocata... o sa te rog sa te uiti la usa de care tragi. Sigur nu scrie "Impinge" pe ea? Sau... sigur este usa potrivita pentru tine? Uneori usile nu se deschid pentru ca nu sunt ale noastre de deschis.

Nu ramane blocata. Nu astepta un miracol. Totul incepe cu tine. Fa un pas micut astazi, un pas micut maine, un pas micut poimaine. Poate ca nu vei observa schimbarea acum... dar crede-ma ca in timp iti vei da seama de ea. Si vei vedea cat de frumoasa este! Pentru ca viata incepe atunci cand alegi sa iesi din zona de confort, sa iti asumi riscuri si sa deschizi usile potrivite pentru tine.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.