Setari Cookie-uri

11 Lucruri pe care sa ti le amintesti cand iti simti inima franta

Nu plange cand vezi ca soarele apune... pentru ca lacrimile tale nu iti vor mai permite sa vezi cat de frumoase sunt stelele.

Draga mea, te rog tine minte aceste lucruri si gandeste-te la ele in momentele in care simti ca inima ta nu mai poate indura:

1. Emotia autentica si iubitoare care iti frange inima este de multe ori aceeasi emotie care o va vindeca, treptat, in timp.

2. Nu mai are niciun rost sa te intrebi "Cum ar fi fost daca...". Pierzi timp pretios. Trecutul este trecut si nimic nu mai poate fi schimbat.

3. Unele capitole din viata ta se inchid fara voia ta. Nu are niciun rost sa te pierzi prin incercarea de a trage de ceva ce nu este menit sa ramana.

4. Nu uita sa ramai cu lectia din tot ce se intampla.

5. Intr-o zi, vei privi inapoi in acest moment in viata ta si il vei vedea ca un moment important in care ai invatat enorm de multe. Vei vedea ca, intr-adevar, ai suferit, insa viata ta s-a schimbat datorita acestui moment.

6. Schimbarile in viata sunt necesare. Sunt ocazia perfecta de a renunta la o situatie care nu este potrivita pentru tine si a merge mai departe catre lucrurile de care ai nevoie.

Citește și:

7. Una dintre cele mai grele lectii de invatat: nu poti schimba alte persoane.

8. Alege sa fii optimista. Sa intelegi ca cea mai mare parte a nefericirii sau durerii tale incepand de astazi este determinata nu de circumstantele in care te afli, ci de atitudinea ta.

9. Universul are planuri mai mari si mai frumoase pentru tine.

10. Uneori este nevoie de o inima zdrobita pentru a te trezi la realitate si a intelege ca meriti mai mult mai mult.

11. Tot ce doare astazi te va face mai puternica maine.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.