Setari Cookie-uri

Semnele care iti arata ca relatia voastra este toxica

O relatie toxica te lasa complet fara energie! Interactionezi zilnic cu foarte multe persoane si nu ai libertatea sa alegi mereu in favoarea ta, insa poti sa o faci in viata personala. Cand in joc este fericirea ta!

Descoperim inca de mici ca trebuie sa fim atenti cum vorbim si cum actionam. Crestem intr-o familie, mergem la scoala, ne dezvoltam intr-o comunitate. Si in fiecare mediu trebuie sa avem un comportament. Insa lucrurile se schimba cand vine vorba de relatia pe care o ai cu partenerul de cuplu. Pentru ca tu poti sa alegi ce vrei si ce este mai bine pentru tine. Si ai toate motivele sa fii atenta la semnele care iti arata ca relatia voastra este toxica.

Nu mai este un secret faptul ca o relatie sanatoasa se bazeaza pe incredere. Ca onestitatea este foarte importanta in cuplu, la fel si comunicarea.

Nu mai este un secret faptul ca amandoi aveti dreptul la iubire. Si amandoi aveti dreptul la fericire. Si, desigur, amandoi aveti voie sa trageti concluzii. Insa uneori lucrurile pot scapa de sub control si trece multa vreme pana sa-ti dai seama ca traiesti alaturi de o persoana toxica.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.