Setari Cookie-uri

A doua jumatate a lunii iulie va fi cu adevarat speciala pentru aceste trei zodii

Jumatatea lunii iulie vine cu surprize interesante pentru cateva zodii. Iata care sunt semnele zodiacale cu care astrele sunt foarte norocoase.

Te numeri printre ele?

Iata care sunt zodiile norocoase in a doua jumatate a lunii iulie si ce le rezerva astrele in urmatoarea perioada.

Rac - Esti mai fericita ca niciodata pe plan sentimental

Cand vine vorba de dragoste, in aceasta perioada nu doar ca ai parte de tot ce visezi, insa reusesti chiar si sa iti rezolvi problemele din trecut care nu iti permiteau sa traiesti iubirea la capacitate maxima.

In sfarsit alegi sa faci un pas in spate pentru putin timp pentru a lamuri lucrurile cu o persoana care a insemnat tare mult pentru tine. Astfel, reusesti sa inchei definitiv aceasta usa a trecutului si sa mergi mai departe mai fericita ca niciodata ca nimeni nu te retine din a iti exprima iubirea sincera si pura pe care inima ta o simte acum.

Fecioara - Ai mai multa grija de tine

Este posibil ca in urmatoarea perioada sa te simti usor nostalgica si sa iti doresti sa ai mai multa grija de tine si de sentimentele pe care inima ta le poarta.

Citește și:

Incerci sa faci putina ordine in emotii si sentimente astfel incat sa iti dai seama care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe. Esti o norocoasa deoarece astrele au rabdare cu tine si chiar te ajuta in unele momente sa intelegi de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita. Nu uita ca oamenii din jur te iubesc neconditionat.

Varsator - Rezolvi o problema cu o persoana foarte draga

Este posibil ca in aceasta perioada sa te concentrezi asupra unei relatii cu o persoana la care tii tare mult si cu care ai avut un conflict dificil, care nu ti-a mai permis sa fii tu insati si sa fii fericita. Aceasta situatie se incheie, intr-un final, si iti ofera libertatea de a te simti din nou libera si a iti indrepta atentia asupra vietii sentimentale.

In cazul in care esti singura, simti ca este momentul sa faci o schimbare pentru ca iti dai seama ca inima ta este pregatita din nou sa iubeasca. Astrele sunt de partea ta, iar in urmatoarele zile este posibil sa iti scoata in cale o persoana cu adevarat speciala.

Citește și:

foto main: margo_black, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.