Setari Cookie-uri

Eclipsa de luna de pe 16 iulie aduce schimbari masive pentru aceste trei zodii. Le va alinia cu scopul vietii lor

Esti curioasa daca te afli printre aceste zodii?

Eclipsa de luna de marti, 16 iulie, a fost o eclipsa partiala cu efecte puternice pentru multe zodii. Reactii emotionale intense, schimbari masive si o aliniere puternica intre minte si suflet.

Sunt, insa, trei zodii norocoase care beneficiaza de efectele acestei perioade. Iata care sunt acestea:

Gemeni - Esti concentrata asupra emotiilor

Aceasta este o perioada foarte interesanta pentru tine deoarece iti permite sa te concentrezi asupra emotiilor, a relatiilor intime si a legaturii dintre minte si suflet. Astrele iti permit sa iei o pauza de la tot ce se intampla, sa analizezi lucrurile la rece si sa iei cateva decizii echilibrate care sa te ajute sa ajungi acolo unde iti doresti.

Esti in legatura directa cu propriile nevoi si emotii si iti este mai usor ca niciodata sa iti dai seama ca este drumul potrivit pentru tine pe mai departe. Asculta-ti intuitia si totul va fi bine.

Citește și:

Balanta - Axeaza-te pe sentimentele interioare

In aceste momente este posibil sa te simti usor dezorientata pentru ca nu stii ce se intampla. Sunt atat de multe schimbari in viata ta incat nu iti dai seama cum trebuie sa reactionezi. Incearca sa ai putina rabdare si sa permiti Universului sa isi joace cartea; nu incerca sa controlezi totul pentru ca de data aceasta nu iti va iesi.

In schimb, pregateste-te sa experimentezi una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii tale. Trebuie doar sa ai putina rabdare si vei vedea cum lucrurile se vor aranja fix asa cum trebuie.

Varsator - Iti cunosti visurile

In urmatoarea perioada, emotiile tale vor fi depasite. Pasiunea va fi puternica, furia poate fi exploziva, tristetea si frustarea se vor simti coplesitoare, iar momentele de fericire ar putea fi euforice. Nu voi minti... totul va fi la intensitate maxima. Cu toate acestea, trebuie sa intelegi ca toate momentele prin care vei trece vor fi lectii de viata care fac parte din cresterea necesara nu doar personala, ci si sufleteasca.

Citește și:

Stii ce ai de facut in viitorul apropiat, asa ca nu mai sta pe ganduri si mergi mai departe.

foto main:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.