Setari Cookie-uri

Top 3: Zodii care sunt cel mai greu de iubit

Esti curioasa daca tu sau partenerul de cuplu va regasiti printre ele?

Iata care sunt zodiile greu de iubit:

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt, de departe, cele mai independente persoane din lume. Ele abordeaza majoritatea relatiilor dintr-o pozitie usor analitica si aproape manageriala. Chiar daca nu fac asta in mod intentionat, Fecioarele pastreaza distanta de oameni pana cand sunt sigure ca pot avea incredere in ele.

Poate ca nu sunt usor de iubit, dar si cand le castigi increderea iti dai seama cat de frumoasa este dragostea sincera si adevarata.

Sagetator

Nu exista persoane mai impulsive, mai directe si mai sincere decat Sagetatorii. In unele privinte, aceste caracteristici le ajuta sa fie foarte interesante pentru cei din jur. Dar, pe de alta parte, de multe ori sunt interpretate gresit si sunt vazute ca persoane care nu se pot stabili prea usor intr-o relatie de cuplu.

Citește și:

Sunt intotdeauna in cautarea urmatorului lucru interesant, urmatoarei aventuri, urmatoarei trairi. Le este teama de rutina, de plictiseala, de o viata traita mult prea simplu... de aceea pe plan sentimental se vor multumi doar atunci cand vor gasi pe cineva care iubeste viata la fel sau chiar mai mult decat ele.

Scorpion

Persoanele din Scorpion sunt reginele si regii in a nu sti ce vor. Sunt foarte schimbatoare, fluctuand de la o stare la alta in doar cateva secunde. Oamenii din jurul lor reusesc sa le citeasca si sa le descifreze gandurile extrem de greu.

Scorpionii pot fi parteneri incredibili, insa au nevoie sa intalneasca persoanele potrivite - acele persoane care sa le inteleaga, sa le accepte asa cum sunt si sa nu incerce sa le schimbe niciodata, sa le ajute cand au nevoie si sa aiba rabdare cu ei.

foto main:

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.