Setari Cookie-uri

Patru motive pentru care să te bucuri de statutul de burlăciță

Multă vreme mi-a fost teamă să fiu singură. Cumva mi se părea că dacă nu am un prieten, lumea va crede că este ceva în neregulă cu mine.

Cu timpul am învățat însă că, până când nu mă simt împacată și fericită doar eu cu mine, orice relație va fi sortită eșecului. Așa că am îmbrățișat statul de burlăciță și i-am descoperit părțile pozitive.

1. Te descoperi pe tine însăți

Pentru a afla cine ești cu adevărat, ai nevoie să petreci timp cu tine însăți. Doar așa poți afla ce anume te bucură cu adevărat, la ce aspecte din personalitatea ta ai nevoie să lucrezi, care îți sunt nevoile și prioritățile. Este o perioadă în care poți să crești enorm ca persoană și să devii femeia pe care bărbatul ideal pentru tine și-ar dori-o lângă el.

2. Îți poți urma visele

Partenerul potrivit este acela care te susține în demersurile tale de orice fel. Insă unul nepotrivit îți va pune bețe în roate. Poate visezi să călătorești sau să te muți într-o altă țară ceea ce devine complicat atunci când persoana de lângă tine nu este pe aceeași lugime de undă. Profită de statutul de single pentru a-ți asculta inima și a-ți urma visele. Persoana potrivită va apărea când nu te aștepți.

Citește și:

3. Iți faci programul cum vrei tu

O relație nu este nici pe departe o închisoare însă este o entitate care are nevoie de timpul și de energia ta pentru a crește. Atunci când ești single, fiecare ceas din îți aparține și îl poți folosi așa cum crezi tu mai bine. Fără a mai pune la socoteală faptul că nu trebuie să te ascunzi în baie sau să aștepți ca el să iasă în oraș cu băieții penru ca, în sfârșit, să te poți epila.

4. Iți întărești încrederea în propria persoană

Acceptând și îmbrățișând statutul de single descoperi că nu ai nevoie de o altă persoană pentru a te simți valoroasă și a te bucura de viață. Deciziile pe care le iei îți aparțin în totalitate și te descurci de minune de una singură. Ba mai mult decât atât, ai ocazia să cunoști o mulțime de oameni interesanți.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.