Setari Cookie-uri

Incepi un nou capitol. Cum sa te transformi intr-o femeie cu adevarat fericita?

Draga mea... incepi un nou drum. Un nou capitol incarcat de provocari, de momente speciale, de oameni noi si de experiente inedite. 

Stiu ca pana acum nu ai fost foarte atenta la inima ta. Nu ai stiut cum sa iti asculti sufletul. Te-ai concentrat doar pe defecte si nu ai stiut sa iti vezi calitatile. Nu ai avut grija de tine. Nu ai avut timp sa intelegi si sa descoperi de ce aveai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat. De aceea o sa te rog sa inveti din toate greselile pe care le-ai facut pana acum si sa incepi acest nou drum cu zambetul pe buze. Cu promisiunea ca va fi mai bine si ca lucrurile vor fi diferite de data asta.

Incearca sa te reindragostesti de tine.

Stiu ca suna cliseic cand iti spun ca vreau sa te reindragostesti de tine si vreau sa iubesti din nou viata... dar vreau sa ti-o spun pentru ca trebuie. Pentru ca meriti. Pentru ca ai trecut prin atatea si este momentul sa schimbi pagina si sa inveti sa ai grija de tine.

Profita de aceste momente si invata sa te redescoperi. Sa iti asculti sufletul. Sa inveti cand trebuie sa te odihnesti. Sa incepi sa meditezi. Sa mananci mai bine. Sa lucrezi constant la relatia pe care o ai cu tine. Sa renunti la oamenii toxici din viata ta. Sa intrerupi toate gandurile anxioase spunandu-ti "Sunt stapana pe viata mea."

Citește și:

Stiu ca ai nevoie de timp pentru a crede in tine si pentru a iti linisti mintea. Dar ghici ce? Ai tot timpul din lume sa faci asta. Trebuie doar sa faci un pas micut si sa mergi mai departe... si in fiecare zi sa pui cate o caramida la zidul increderii in tine insati.

Se spune ca ai nevoie de 21 de zile pentru a iti crea un obicei. 21 de zile pentru a iti schimba viata si a devenit persoana la care visezi de atat de mult timp. Poate ca te-ai pierdut in trecut pentru ca nu ai crezut in tine. Insa acum... acum ai sansa sa o iei de la capat. Si trebuie sa inveti sa crezi in tine. Sa ai incredere ca totul va fi bine. Sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Sa fii cu zambetul pe buze de fiecare data. Sa fii recunoscatoare pentru viata pe care o traiesti. Sa indraznesti sa iesi din zona de confort si sa faci tot posibilul sa iti implinesti visurile.

De data asta alege sa traiesti viata ta. Pentru ca doar asa vei fi cu adevarat fericita.

Citește și:

foto main: TierneyMJ, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.