Setari Cookie-uri

4 Minciuni pe care ți le spui și, pe deasupra, le mai și crezi și ce să faci în privința lor

Eliberează-te de aceste minciuni pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

1. Visul meu este imposibil de atins.

Când există o distanță uriașă între locul în care te afli și ceea ce îți doreșți te poți simți extrem de descurajată. Ce poți face pentru a ajunge acolo? Sau, și mai grav, cum vei reuși ajungi vreodată acolo? Pregătește-te începi cu ceva - oricât de mic ar fi - și rupi această viziune în visuri mai micuțe. Va fi un drum lung, însă încărcat de provocări, de lucruri incredibile, de lecții de viață. Ai răbdare și nu renunta niciodată la visurile tale.

2. Nu mai încerc pentru oricum voi eșua.

Profită de tot ce ai trăit până acum și transformă-ți experiențele în informații utile, în lecții de viață pe care le poți valorifica în beneficiul tău. Nimeni nu trece prin viață fără eșueze cel puțin o dată - dar știi nu este nicio rușine dai greș.

Fiecare zi este un nou început pentru a alege cine ești și cine vei fi în această lume. Alege fii curajoasă și curioasă. Alege înveți, experimentezi, trăiești și ieși din zona de confort. Bucură-te de tot ce îți poate oferi viața, creează-ți un plan de acțiune și luptă pentru ceea ce îți dorești.

3. Toată lumea are deja un drum în viață. Ce se întâmplă cu mine?

Viața este o enigmă pentru noi toți. La fiecare pas întâlnim provocări și oportunități de a ne dezvolta, de a crește, de a învăța. Poate simți alte persoane merg prin viață fără probleme, însă acest lucru nu este adevărat - tu vezi doar o mică parte din viața completă și complexă a altor oameni. În plus, treaba ta este îți îndrepți atenția asupra propriei vieți și propriului drum.

4. Încă nu simt pregătită.

Îți găsești drumul în viață ieșind din zona de confort, făcând compromisuri, asumându-ți riscuri. Nu rămâne acolo unde este cald și bine, unde te simți confortabil. Îndrăznește te confrunți cu provocări, lupți pentru visurile tale, faci ceva cu viața ta. Adevărul este timpul trece și nu vei mai putea niciodată întoarce roata. Începe de acum și mergi mai departe oricât de lung sau de dificil este drumul pe care alegi mergi.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.