Setari Cookie-uri

Cele mai sensibile semne zodiacale. Dacă ai grijă de ele îți vor oferi inima lor pe tavă

Te regăsești printre ele?

Berbec

Persoanele născute sub semnul Berbecului sunt în mod firesc foarte serioase, îndrăznețe și incredibil de pasionate, însă această energie poate merge într-o grămadă de direcții diferite. Sub măștile de oameni puternici pe care le poartă, acestea sunt extrem de sensibile. Inima lor firavă are nevoie de iubire sinceră și necondiționată.

Rac

Persoanele născute sub semnul Racului sunt hipersensibile. Ele privesc întotdeauna viața dintr-un punct ușor pesimist și le este dificil aibă încredere în lumea din jur sau chiar își deschidă sufletul pentru le este teamă nu fie rănite. Extrem de empatice, ar face orice pentru oamenii pe care îi iubesc.

Leu

Persoanele din zodia Leu sunt extrem de puternice, puse pe distracție și dornice fie în centrul atenției. Chiar și așa, în relațiile cu oamenii din jurul lor sunt foarte sensibile, atente la detalii și dornice fie iubite necondiționat.

Pe plan sentimental, în momentul în care iubesc se dedică trup și sufletul partenerului de cuplu.

Pești

Persoanele din zodia Pești sunt mistice și destul de complexe. Acest semn de apă este un ocean de emoții însă, în ciuda sensibilității lor înnăscute, de multe ori este predispus la suferințe emoționale. De ce? Este simplu - persoanele Pești sunt atât de pline de compasiune față de oamenii din jur încât pot fi foarte ușor afectate de ce se întâmplă cu aceștia.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.