Setari Cookie-uri

Drumul către libertatea ta începe și se sfârșește în tine

O altă bucată din zidul invizibil se prăbușește o dată cu nevoia de a le face pe plac altora, de a fi acceptată de toată lumea. A ajuta și a aduce bucurie pentru că tu simți asta este cu totul și cu totul altceva. 

Marii oameni ai istoriei au depășit senini momentele dificile din viața lor, inclusiv momentele de încarcerare, pentru că au avut libertate interioară. Atunci când ești liberă în mintea și în sufletul tău, nimic și nimeni nu te poate îngenunchia sau doborî. Libertatea ta interioară este fundația ta pentru împlinirea viselor tale, pentru a trăi fiecare zi cu bucurie și recunoștință.

Incepi să îți recapeți libertatea interioară atunci când te cunoști pe tine însăți, când știi cine ești, care își sunt calitățile, aspirațiile, talentele, aspectele pe care vrei să le îmbunătățești dincolo de ce spun ceilalți despre tine.

O altă particică din temnița iluzorie în care trăiești se mai dărâmă atunci când te accepți și te apreciezi așa cum ești. Cu pielea de acum, cu vârsta de acum, cu ocupația ta de acum și statutul tău de acum. Când găsești plăcerea și bucuria de a fi tu, de a trăi viața ca fiind tu (și nu persoana care mama, tata, profesorii sau societatea și-ar dori să fi). Odată cu asta vine o pace interioară, o bucurie pentru că în sfârșit încetezi să mai alergi după ceva iluzoriu și regăsești esența.

Citește și:

O altă bucată din zidul invizibil se prăbușește o dată cu nevoia de a le face pe plac altora, de a fi acceptată de toată lumea. A ajuta și a aduce bucurie pentru că tu simți asta este cu totul și cu totul altceva.

Urmează momentul în care devii un observator al minții tale, al felului în care funcționează ea, al corpului tău. Și îți dai seama că mintea este o unealtă minunată construită pentru a servi și nicidecum pentru a stăpâni. Că o poți folosi și altfel decât pentru a retrăi trecutul,a construi credințe limitative și a teme de ceea ce îți va aduce un viitor care încă nu există.

Incepi să îți asculți inima și glasul intuiției iar sicronicitățile și miracolele încep să se înșire în viața ta precum mărgelele pe o ață. Libertatea ta interioară te eliberează din închisoarea iluzorie pe care ți-ai construit-o și te ajută să te reconectezi la ritmul universal al naturii.

Citește și:

Drumul către libertatea ta nu va fi întotdeauna ușor însă la final îți vei da seama că a meritat fiecare încercare. Poate că va fi inspirat de frumusețea unei flori de cireș proiectată pe azuriul perfect al cerului însă va începe și se va termina în tine.

foto main: Dmitry Laudin, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.