Setari Cookie-uri

Lucrurile pe care le vrei nu sunt intotdeauna lucrurile de care ai nevoie

Ideea este ca aceste idei, visuri si realitati potentiale care nu sunt de fapt realitati nu ne ajuta cu nimic. Nu ne iau din locul in care suntem si ne duc intr-un loc mai bun.

Nu ne dam seama, dar poate ca lucrurile pe care ni le dorim cel mai mult nu sunt chiar lucrurile de care avem nevoie. Poate ca lucrurile despre care credem ca avem nevoie nu sunt cele mai bune pentru noi. Poate ca lucrurile pe care le vrem nu sunt cele potrivite pentru noi. Poate ca gandirea noastra este intunecata de egoismul nostru.

Poate ca ne dorim anumite lucruri tocmai din simplul motiv ca nu sunt ale noastre si stim ca nu le putem avea. Avem aceste idei, idealuri, povesti despre ce ar putea fi viata noastra. Ne facem aceste scenarii frumoase, incarcate de detalii minunate, fara sa stim daca ne-ar face fericit sufletul intr-un fel sau altul. Ne atasam prea tare de ideea lucrurilor care ar putea fi.

Poate ca aceste lucruri la care visam sunt, intr-adevar, lucrurile de care avem nevoie cel mai putin. Nu credeti ca lucrurile de care am avea nevoie cu adevarat ar veni in viata noastra in mod natural? Nu credeti ca daca ceva ne-ar apartine, nu am avea acel sentiment atat de profund de dorinta, de dor... ci unul de pace? De liniste sufleteasca?

Citește și:

Ideea este ca aceste idei, visuri si realitati potentiale care nu sunt de fapt realitati nu ne ajuta cu nimic. Nu ne iau din locul in care suntem si ne duc intr-un loc mai bun. Nu fac ce visam noi sa se intample, nu devin ce ne dorim noi sa devina. Ce trebuie sa se intample... se va intampla.

Asa ca ar fi bine sa incetam sa ne mai concentram atat de mult pe ce nu avem, sa nu mai traim atat de lipiti de viitor si sa incercam sa apreciem ce avem deja in viata noastra. Sa fim prezenti, sa traim clipa, sa ne bucuram de fiecare lucru marunt si frumos care ni se intampla. Sa fim recunoscatori pentru toate darurile oferite pana acum de Univers.

foto main: Vladimir Sazonov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.