Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a saptamanii (29 iulie - 4 august)

Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei saptamani astfel incat sa reusesti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor ce vor urma, sa inveti din ele si sa ai curajul sa lupti pentru ceea ce iti doresti. 

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine:

Mantra pentru ziua de luni

Ma accept pentru ceea ce sunt. Merit iubire. Merit intelegere. Merit incredere. Merit sa fiu eu insami.

Mantra pentru ziua de marti

Ma eliberez de trecut pentru ca stiu ca singurul moment care conteaza este chiar acum. Aleg sa pasesc catre viitor cu zambetul pe buze si cu incredere ca totul va fi bine.

Mantra pentru ziua de miercuri

Astazi aleg sa vad partea frumoasa a vietii. Aleg sa ma bucur de fiecare moment. Aleg sa fiu recunoscatoare pentru tot ce mi se intampla. Aleg sa traiesc cu zambetul pe buze.

Mantra pentru ziua de joi

Am curajul sa lupt pentru ceea imi doresc. Am curajul sa nu renunt la visurile mele. Am curajul sa merg mai departe pe acest drum pentru ca stiu ca este cel potrivit pentru mine.

Mantra pentru ziua de vineri

Citește și:

Astazi sunt gata sa traiesc cu toata fiinta mea. Sunt pregatita sa vad lumea cu alti ochi, sa iubesc tot ce ma inconjoara si tot ceea ce sunt. Astazi aleg fericirea.

Mantra pentru ziua de sambata

Aleg sa ii iert pe ceilalti pentru tot raul pe care mi l-au facut. Aleg sa ma iert pe mine pentru toate greselile pe care le-am facut. Aleg sa invat din toate lectiile pe care experientele dificile mi le-au adus. Sunt gata sa merg mai departe astazi.

Mantra pentru ziua de duminica

Sunt libera sa merg mai departe cu viata mea. Sunt libera sa traiesc asa cum isi doreste inima mea. Sunt libera sa imi ascult sufletul. Sunt libera sa iubesc ce vreau sa iubesc. Sunt libera sa fiu eu.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.