Setari Cookie-uri

Este greu sa iubesti pe altcineva cand nu te poti iubi pe tine insati

Nu iti poti imagina ca ceva bun sa ti se intampla, asa ca de cele mai multe ori nici macar nu mai incerci sa apreciezi ce ai, ce traiesti, ce simti.

Este greu sa iubesti o alta persoana pentru ca nu stii sa fii sincera cu tine. Pentru ca nu stii sa iti oferi iubirea de care tu ai nevoie. Pentru ca nu poti intra intr-o relatie cu sufletul deschis. Iti este teama sa nu fii ranita, sa nu fii respinsa. Asa ca incerci sa construiesti niste ziduri in jurul inimii tale astfel incat sa o protejezi.

Nu iti poti imagina ca ceva bun sa ti se intampla, asa ca de cele mai multe ori nici macar nu mai incerci sa apreciezi ce ai, ce traiesti, ce simti. Permiti oportunitatilor sa treaca pe langa tine. Mergi pe un drum plin de durere. Rupi contactul cu oamenii mult prea repede.

Este greu sa iubesti o alta persoana cand nu te poti iubi pe tine insati deoarece cand gasesti pe cineva care se poarta cu tine frumos nu esti sigura cum te poti descurca cu aceasta surpriza brusca de afectiune, de sinceritate, poate chiar si de iubire. Nu esti obisnuita sa fii tratata cu atat de multa tandrete. Nu intelegi ce se intampla pentru ca te astepti sa fii ranita, abandonata, sa suferi. Nu reusesti sa accepti iubirea neconditionata de la altcineva deoarece niciodata nu ai aratat acest tip de iubire nici macar tine.

Citește și:

Este greu sa iubesti o alta persoana cand nu te poti iubi pe tine insati deoarece indoielile sunt cele dupa care te ghidezi. Ai nevoie de reasigurare constanta. Trebuie sa stii non stop ca persoana de langa tine nu s-a plictisit de tine, nu si-a pierdut interesul, nu s-a indepartat de tine. Trebuie sa auzi acele cuvinte zi de zi, clipa de clipa deoarece tacerea te sperie. Necunoscutul te sperie.

Este greu sa iubesti o alta persoana cand nu te poti iubi pe tine insati pentru ca nu reusesti sa intelegi de unde vine iubirea adevarata. Nu intelegi de ce cineva si-ar dori sa fie intr-o relatie cu tine, de ce ti-ar ramane tie loial, de ce si-ar dedica viata sa te faca fericita. Problemele tale de incredere ar putea duce la cateva conflicte dureroase.

Este greu sa iubesti o alta persoana cand nu te poti iubi pe tine insati, motiv pentru care ar trebui sa iei o scurta pauza de la tot ce se intampla si pentru o perioada sa iti indrepti atentia asupra propriei persoane. Sa lucrezi la relatia pe care o ai cu tine insati, sa incerci sa te cunosti mai bine, sa te apreciezi cu adevarat, sa fii sincera cu sufletul tau.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.