Setari Cookie-uri

5 Mantre pentru a îți găsi puterea interioară pentru fiecare săptămână din luna august

Cele mai puternice mantre pentru fiecare săptămână a lunii august. Rostește-le în fiecare dimineață pentru o lună de poveste.

Mantră pentru perioada 1-4 august:

Sufletul meu este special și merită fie iubit. Eu merit accept așa cum sunt, cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Merit respect, apreciez, iubesc necondiționat.

Mantră pentru perioada 5-11 august:

Am grijă de sufletul meu pentru este cel mai frumos cadou oferit de la viață. Aleg îl hrănesc zi de zi cu iubire, respect, înțelegere. Aleg renunț la oamenii toxici care îmi încarcă inima de energie negativă. Aleg trăiesc fericit.

Mantră pentru perioada 12-18 august:

Cu cât ofer mai multă iubire, cu atât voi primi mai multă iubire. Astăzi îmi îndrept inima către Univers și decid împărtășesc iubire la fiecare pas. ofer zâmbete oamenilor, fiu alături de cei care au nevoie și, cel mai important, iubesc necondiționat.

Mantră pentru perioada 19-25 august:

Aleg în fiecare zi găsesc motive pentru care fiu fericită. Aleg văd lucrurile frumoase care mi se întâmplă. Aleg bucur de victoriile mici. Aleg fiu recunoscătoare pentru fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește cu adevărat.

Mantră pentru perioada 26-31 august:

Nu opun schimbării. Accept tot ce mi se întâmplă, cu bune și cu rele. Învăț lecțiile din greșelile mele și merg mai departe. concentrez pe lucrurile care contează și îmi găsesc echilibrul de care am atât de multă nevoie.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.