Setari Cookie-uri

Nouă adevăruri despre fericire

Iată nouă lucruri despre fericire care te vor ajuta sa traiesti frumos zi de zi.

Atunci când cineva te întreabă dacă dorești să fii fericită, răspunsul este, automat da. Pentru a putea fi fericită însă, ai nevoie să începi prin a defini ce înseamnă fericirea pentru tine. Cum se simte ea în sufletul și mintea ta. Iată nouă lucruri despre fericire care te vor ajuta în acest demers.

1. Poți găsi fericire în interiorul tău, fiind în armonie cu tine însăți dar și în lucrurile exterioare care îți hrănesc această armonie și te ajută să rămâi într-o stare de curgere și încredere în viață.

2. Orice lucru din afara ta care te face fericită are legătură cu ceva din tine. De aceea te face fericită.

3. Fericirea începe din interiorul tău deoarece toate lucrurile care crezi că te vor face fericită sunt de fapt proiecții ale lucrurilor din interiorul tău pe care dorești să le îndeplinești.

Citește și:

4. Atunci când îți dedici viața lucrurilor care te pasionează, scopului tău, visurilor tale, te simți fericită din senin fără să cauți fericirea.

5. Există o mare diferență între bucurie și fericire. Prima dintre acestea este generată de plăcere. Cea de-a doua este rezultatul alinierii cu scopul tău în viață, cu ceea ce contează cu adevărat pentru tine, cu esența ta cea mai profundă.

6. Fericirea este un semn că te afli pe calea destinului tău. Este un semn că, în loc să te concentrezi asupra semnelor te concentrezi asupra destinației, și anume scopul tău. Continuă și lasă semnele încărcate de fericire să te ghideze.

7. Contrar a ceea ce ai putea crede, starea de fericire nu îți dă mai multă energie. Aceasta pur și simplu aduce la suprafață mai multă energie din potențialul tău nelimitat.

Citește și:

8. Fericirea este o stare care astăzi poate fi penru ca mâine să dispară iar apoi să revină când te aștepți mai puțin. Pe de altă parte, scopul vieții este ceea ce contează. El este cel care conferă sens și împlinire în viață.

9. Fericirea nu este nici pe departe cel mai important lucru în viață. Ea este doar o culoare într-o întreaga paletă de culori. Unul dintre cele mai frumoase aspecte al experienței noastre pământene este acela că avem ocazia de a experimenta o gamă largă de emoții și trăiri care adaugă textură și culoare existenței umane.

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.