Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în luna august

Se pare că luna august este una incredibil de frumoasă pentru trei zodii norocoase. Află dacă și tu te numeri printre ele. 

Ești curioasă dacă te afli printre ele?

Gemeni - Este timpul să te regăsești

După o perioadă foarte dificilă în ceea ce privește relația cu propria persoană, luna august îți oferă posibilitatea de a te reconecta la sufletul tău. Ești foarte atentă la ceea ce simți, îți faci ordine în sentimente și emoții și alegi să te lași condusă de intuiție atunci când trebuie să faci câteva schimbări importante.

Pe lângă nemărginita iubire de sine pe care înveți să ți-o oferi, astrele te conving să îți îndrepți atenția și asupra relației de cuplu. Este posibil ca partenerul să îți propună să treceți la următorul nivel. Dacă eșți singură, ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat specială mai repede decât crezi.

Citește și:

Balanță - Înveți să alegi iubirea zi de zi

O situație mai dificilă din familie te-a determinat să schimbi radical modul în care gândești și privești lumea. Alegi să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să apreciezi oamenii din jurul tău și să iubești necondiționat. Pe plan sentimental, în această perioadă relația cu partenerul de cuplu pare să fie mai frumoasă ca niciodată. Sunteți pe aceeași lungime de undă și vă înțelegeți de minune, iar tu ești fericită și împăcată. Lucrurile evoluează încet, însă frumos... dar nu te grăbești nicăieri - din contră, profiți de fiecare moment special.

Peșți - Angajamentele bat la ușă

Luna august este o lună dedicată iubirii pentru tine. Conjunctura astrală favorizează angajamentele, așa că faci tot posibilul să comunici sincer și direct cu partenerul de cuplu și să luați câteva decizii extrem de importante în ceea ce privește viitorul relației voastre.

Citește și:

Ești ușor speriată pentru tot ce urmează să se întâmple, însă foarte fericită deoarece ești acolo unde trebuie să fii, unde inima ta iubește fără limite, iar sufletul ti-e mai liniștit ca niciodată. Bucură-te de această perioadă minunată pentru că te va apropia de persoana iubită mai mult ca niciodată.

foto main: Dmytro Buianskyi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.