Setari Cookie-uri

Cât să mai îndure și sufletul tău?Ai voie să pleci

Ai voie să fii tu. Cu bune și cu rele. Ai voie să renunți când toată lumea îți spune să continui... pentru că această renunțare poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine însăți. 

Ai voie să pleci din fiecare relație în care nu te simți tu însăți. Ai voie să pleci din fiecare relație în care nu te simți iubită.

Ai voie să pleci dintr-un oraș care ți-a adus doar suferință, care ți-a întunecat atât de mult gândurile încât nu mai știi care este drumul pe care ai vrut să îl faci. Ai voie să o iei de la capăt într-un alt loc, ai voie să redefinești sensul vieții tale.

Ai voie să renunți la job-ul pe care îl urăști chiar dacă toți cei din jurul tău îți spun să mai aștepți și să îi mai dai o șansă. Ai voie să îndrăznești să pleci pentru că nimic de acolo nu îți mai aduce fericire.

Ai voie să pleci de lângă o persoană pe care o iubești cu toată inima ta dacă se poartă urat cu tine. Ai voie să fii egoistă, să te pui pe primul loc și să îți dai seama că meriți mai mult... mult mai mult. Meriți iubire în loc de durere, meriți zâmbete în loc de lacrimi, meriți fericire în loc de tristețe și amăgire.

Citește și:

Ai voie să lași oamenii toxici să plece din viața ta pentru că tu trebuie să fii înconjurată de dragoste, de persoane care te încurajează, care te susțin, care îți încarcă sufletul cu energie pozitivă.

Ai voie să te ierți pentru toate greșelile făcute... atât mari, cât și mici. Ai voie să închizi pagina trecutului, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta. Ai voie să te privești în oglindă și să fii blândă cu tine, să iubești persoana pe care o vezi.

Ai voie să te eliberezi de toate așteptările uriașe pe care le ai de la propria persoană.

Ai voie să fii tu. Cu bune și cu rele. Ai voie să renunți când toată lumea îți spune să continui... pentru că această renunțare poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine însăți.

Citește și:

Ai voie să pleci pentru că plecarea îți permite să schimbi direcțiile, să o iei de la capăt, să te redescoperi, să cunoști alți oameni. Plecarea te salvează, te ajută să nu rămâi blocată în locul greșit, cu oamenii greșiți.

Ai voie să pleci pentru că doar așa vei deschide o nouă ușă, o ușă a schimbării, a creșterii personale, a oportunităților și, poate, a fericirii adevărate.

Ai voie să lași totul în urmă și să te reinventezi.

foto main: Rawpixel.com, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.