Setari Cookie-uri

10 Motive pentru care să ierți persoana pe care o urăști cel mai mult

Iartă-i pe cei care ți-au greșit nu pentru că ar merita iertarea, ci pentru că tu meriți liniștea. 

Îți dăm noi 10 motive pentru care să ierți nu doar persoana pe care o urăști cel mai mult, ci pe toți oamenii care ți-au făcut rău, care ți-au frânt inima, care s-au jucat cu sentimentele tale, care ți-au trădat încrederea:

1. Iertarea îți permite să îți asumi responsabilitatea pentru propria fericire. Și ghici ce? Fericirea depinde doar de tine și de nimeni altcineva.

2. Iertarea îți permite să îi vezi pe cei din viața ta ca pe niște profesori care îți oferă cele mai bune lecții de viață. Învață lecțiile și mergi mai departe ținând cont de pe viitor.

3. Iertarea te ajută să nu mai joci cartea victimei. Când continui să dai vina pe altcineva, automat dai frâiele vieții tale altcuiva și astfel te pregătești să fii o victimă de-a lungul vieții.

Citește și:

4. Iertarea te face conștientă că majoritatea oamenilor fac tot ce pot pentru a merge mai departe cu viața lor.

5. Iertarea întruchipează conceptul de "Roata se întoarce întotdeauna." Permite-i karmei să își joace cartea în timp ce tu îți continui viața.

6. Iertarea îți permite să crești. Nu rămâi blocată în trecut pentru că viața ta nu este despre ce s-a întâmplat atunci, este despre ce se întâmplă ACUM și despre ce urmează să se întâmple în viitor.

7. Iertarea te învață să nu mai ai așteptări de la oamenii din jurul tău. Pentru că atunci când se întâmplă asta, renunți la propria ta putere de a decide. Nu uita că tu însăți ești creatoarea universului tău.

Citește și:

8. Iertarea te învață să fii blândă cu oamenii din jurul tău. Să nu rănești pe nimeni pentru propriul tău beneficiu.

9. Iertarea înlocuiește durerea cu bucuria, tristețea cu fericirea, ura cu iubirea.

10. Iertarea este cea mai bună răzbunare. Poți căuta întotdeauna o răzbunare pozitivă creând un viitor mai bun pentru tine.

foto main: suzanna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.