Setari Cookie-uri

Ai încredere în Univers. Totul se va schimba când sufletul tău va fi pregătit, nu când îți vei dori tu

Uneori trebuie să treci printr-un moment dificil, să nu mai știi care este drumul tău în viață, să nu înțelegi care este scopul tău pentru a învăța câteva lecții și pentru a îți da seama ce este corect și ce este potrivit pentru tine.

Ai încredere în Univers. Lucrurile se vor schimba când sufletul tău va fi pregătit, nu când îți vei dori tu.

Poate acum ești confuză. Poate nu înțelegi ce s-a întâmplat de ai ajuns aici. Poate încă nu îți vine crezi, însă viața ta continuă pe măsură ce noi vorbim. Universul aliniază frumos lucrurile pentru tine. Fiecare oportunitate ratată, fiecare greșeală, fiecare pierdere, fiecare incident dureros... toate se întâmplă cu un scop. Lucruri bune urmează îți iasă în cale. Mai ai doar puțină răbdare.

Viața ta urmează se schimbe. Tu evoluezi, creșți, înveți...

Ai încredere în Univers. Nimic nu rămâne la fel pentru totdeauna. Inima ta frântă se va vindeca în cele din urmă și se va elibera de toată durerea pe care a simțit-o în trecut pentru a face loc iubirii adevărate. Golul pe care îl simți în sufletul tău este un gol temporar pe care ulterior îl vei umple cu zâmbete, râsete, pasiune, visuri împlinite și dragoste de aomeni.

Ai încredere în Univers. Totul se va schimba când sufletul tău va fi pregătit, nu când îți vei dori tu

Uneori trebuie treci printr-un moment dificil, nu mai știi care este drumul tău în viață, nu înțelegi care este scopul tău pentru a învăța câteva lecții și pentru a îți da seama ce este corect și ce este potrivit pentru tine.

Mai ai puțină răbdare. Unviersul lucrează deja la ceva minunat pentru tine. Între timp, acordă-ți timp te vindeci, te iubești, te apreciezi, crezi în tine și mergi mai departe. Nu uita divinitatea nu îți oferă lucrurile potrivite în momentul în care tu vrei, ci în momentul în care sufletul tău este pregătit pentru ele.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.