Setari Cookie-uri

10 Mantre puternice pentru a inceta sa mai judeci oamenii

Nu iti ingreuna inima cu ura, durere, dusmanie. Scapa de toate aceste sentimente neplacute si fa loc iubirii si compasiunii.

Cand judecam tot ce ne inconjoara ajungem sa nu mai invatam nimic.

Iata 10 mantre puternice pentru a inceta sa mai judeci oamenii:

1. Ma uit la mine in primul rand. Aleg sa nu ma mai concentrez pe viata altor persoane si sa imi indrept atentia asupra propriei vieti. Aleg sa nu ma mai intereseze ce fac cei din jurul meu si sa incerc sa fiu atenta doar la mine.

2. Astazi ii promit sufletului meu sa fiu buna. Sa nu mai judec pe nimeni. Sa ma intreb care este oare povestea unui om inainte de a face presupuneri.

3. Exista o poveste in spatele fiecare persoane. Exista un motiv pentru care este asa cum este. Asa ca invat sa o respect pentru cine este si sa nu incerc sa o judec sau, si mai rau, sa o schimb.

4. Modul in care tratez oamenii cu care nu sunt de acord este un raport foarte clar cu privire la ce am invatat despre dragoste, compasiune si bunatate.

5. Fac tot posibilul pentru a mentine dragostea sincera in inima mea. Cu cat vad mai mult binele din alti oameni cu atat mai voi descoperi mai mult pe mine si voi atrage fericire in viata mea.

Citește și:

6. Sunt prezenta. Sunt sufletista. Sunt atenta la oamenii din jurul meu. Ma concentrez asupra calitatilor pozitive, asupra punctelor forte. Acesta este modul prin care fac diferenta.

7. Cu totii luam drumuri diferite in viata cautand implinirea si bucuria. Doar pentru ca cineva nu este pe drumul meu nu inseamna ca s-a pierdut.

8. Este in regula sa fii suparat uneori. Insa nu este niciodata in regula sa fii crud. Intotdeauna aleg sa fiu blanda cu oamenii din jurul meu.

9. Cei mai importanti oameni din viata mea vor fi cei care m-au iubit cand nu meritam sa fiu iubita. Aleg sa imi amintesc de acest lucru si sa le returnez favoarea atunci cand va fi cazul.

10. Indiferent de ceea ce se intampla, aleg sa iubesc oamenii din jurul meu. A fi bun cu oamenii este un mod pasnic de a trai.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.