Setari Cookie-uri

Patru lucruri care te pot ajuta să devii cea mai bună versiune a ta

In adâncul sufletului, fiecare dintre noi dorește să fie cea mai bună versiune a sa însăși. Este o chemare care depășește ceea ce ne învață societatea. Iată cum poți face asta. 

1. Individualizarea

A deveni un individ este mult mai important decât a deveni un adult. Majoritatea adulților nu sunt indivizi. Ei sunt dependenți de familia lor, de slujba lor, de guvern iar asta îi seacă de energie.

Un individ autenic nu depinde de nici unul din acești factori și ia decizii în funcție de propriile valori de viață, scopul vieții sale, binele tuturor celor implicați și înțelepciune cu sufletul său.

2. Conectarea cu sinele tău autentic

Să te cunoști pe tine este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți realiza în viață. Când te cunoști pe tine, ești conectată cu sinele tău autentic ceea ce îți oferă o sursă nelimitată de putere personală.

Felul în care tu te manifești se aliniază atunci cu sinele tău real. Acesta este motivul pentru care atunci când unii oameni intră într-o cameră, toată lumea le poate simți prezența.

Citește și:

3. Grija față de sănătatea ta

Un alt pas importanț este să te ocupi de sănătatea ta și să îți crești nivelul de energie. Aceasta presupune să adopți o dietă sănătoasă, să faci mișcare și să te odihnești suficient acordând atenție însă și sufletului, minții și inimii tale.

Citește și:

4. Alinierea cu scopul tău de viață

Nu este nimic mai atrăgător decât o persoană care își trăiește scopul vieții. Acești oameni par o sursă inepuizabilă de poftă de viață, entuziasm, bucurie.

Pentru a te alinia cu scopul tău, urmează-ți pasiunile penrtru că acestea reprezintă cel mai bun indiciu al acestuia. Încearcă lucruri diferite și ai încredere în intuiția ta.

5. Starea de autenticitate

Să fii autentică înseamnă să te cunoști pe deplin și să acționezi în conformitate cu cine ești astfel încât să îți păstrezi întotdeauna integritatea. Majoritatea oamenilor poartă măști, crezând că pot ascunde cine sunt însă acest lucru nu este real.

Atunci când pozezi în cineva care nu ești, o mare parte din energia ta se irosește încercând să creezi această realitate. Te închizi într- o închisoare care te limitează, împiedicându-te să îți atingi adevăratul potențial.

Citește și:

Toți trăim cu iluzii. Dar majoritatea dintre noi nu ne dau seama că suntem cei care creează aceste iluzii. Realitatea noastră este construită de iluzii și noi suntem magicienii. Nu puteți trăi fără nici o iluzie, dar aveți puterea de a crea iluziile care vă vor fi de folos.

foto main: Kotin, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.