Setari Cookie-uri

CONEXIUNE și EVOLUȚIE, cuvintele cheie pentru săptămâna 12-18 AUGUST 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 13-18 AUGUST 2019 este CONEXIUNE

Ești una cu Universul. Prin urmare, nu ești niciodată singură.

Suntem ființe sociale și evoluăm prin intermediul relațiilor pe care le avem cu ceilalți oameni.
Cu toate acestea, avem uneori nevoie de momente de solitudine în care să puem integra lecțiile învățate și a crește. Lecția principală este aceea de a ne iubi pe noi înșine și de a manifesta compasiune în interacțiunea noastră cu ceilalți. Până când nu ajungem aici, vom căuta întotdeauna să umplem golul interior cu ceva sau cineva din exterior și ne vom învârti încerca. A

Așa că data viitoare când te simți singură nu mai căuta soluții în exterior și nici nu te refugia pe Facebook. Este un moment potrivit pentru a te reconecta cu tine și a te bucura de propria prezență până când senzația de singurătate dispare.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a 13-18 AUGUST 2019 este EVOLUȚIE

Nu poți rescrie trecutul dar îl poți folosi în mod constructiv pentru a-ți crea viitorul .

Este inutil să ai regrete sau remușcări legate de ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău. Este mai productiv pentru tine să privești ceea ce a fost ca pe o experiență din care să tragi învățăminte, să afli mai multe despre tine și să îți dai ocazia să evoluezi. Un semn de evoluție spirituală este faptul că încetezi să judeci - pe tine și pe ceilalți și că nu mai iei lucrurile la modul personal.

Să evoluezi, înseamnă de fapt, să redevii autentică și liberă, să îți redeschizi inima către iubirea necondiționată existentă deja acolo, compasiune, toleranță, blândețe, bunătate.

Citește și:

Foloseșe așadar cea de-a doua parte a săptămânii pentru a trece în revistă cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în 2019 și vezi cum le poți pune de îndată în aplicare pentru a te bucura de cea de-a doua jumătate a lunii august.

foto main: eldar nurkovic, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.