Setari Cookie-uri

Șase moduri de a găsi inspirația în viața ta

Este minunat să te înconjori de oameni care te inspiră însă principală persoană din viața ta care te poate inspira ești chiar tu. Iată cum.

1. Stabilește-ți o intenție

Atunci când ne dăm o ”misiune" și ne-o fixăm ca fiind cea mai înaltă intenție de a ne trăi viața, constatăm că începem să acționăm inconștient în deplină concordanță cu intenția noastră.

Începem să fim atrase de lucruri și oameni care se potrivesc cu dorința cea mai adâncă a sufletului nostru și care ne vor face să ne simțim mai inspirați.

2. Alege să vezi divinitatea în orice

Când începem să devenim cu adevărat conștienți, realizăm că nimic din viață nu se întâmplă accidental. Nu există coincidențe sau întâmplări aleatoare.

Este ușor să vedem divinul când ne simțim bine sau în jurul oamenilor care ne fac fericiți, dar dacă începem căutăm divinitatea în toate lucrurile, bune sau rele, începem să vedem partea bună în orice situație sau persoană care ne provoacă și să trăim viața dintr-un loc al iubirii. În acest moment, toate circumstanțele vieții încep să ne inspire să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Citește și:

3. Invață ceva nou

Chiar dacă nu ai timp să te înscrii la un curs, poți citi o carte sau poți viziona un videoclip despre ceva care ta pasionează. Atunci când lăsăm intuiția să ne ghideze către subiectele care ne interesează cel mai mult, constatăm că găsim informații menite să ne susțină în călătoria noastră de conștientizare de sine.

4. Fă complimente

Când oferim complimente sincere și autentice oamenilor cu care ne întâlnim în timpul activităților noastre zilnice, putem urmări modul în care energia cuiva se schimbă iar noi participăm în mod unic la transformarea lumii într-un loc mai bun.

5. Dăruiește

Există atât de multe modalități de a dărui în această lume. Poți cumpăra un un cadou sau poți face un cadou. Nu este nici un secret că atunci când oferim ceva fără nici o așteptare, contribuim la fericirea și bunăstarea celorlalți și ne simțim bine în pielea noasră.

Citește și:

6. Începe un jurnal

Când ne ascultăm inima aflăm că avem niște daruri uimitoare și puternice în viața noastră. Ele ni se revelează sub forma epifaniilor și pentru câteva minute, totul are sens.

Un jurnal ne va ajuta să nu le uităm și ne va ajuta să ne procesăm sentimentele și emoțiile cele mai ascunse.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.