Setari Cookie-uri

Un prieten adevarat este un suflet care te iubeste cand tu uiti sa te iubesti

Daca ai in viata ta o astfel de persoana te poti considera o norocoasa. 

Un prieten adevarat iti este alaturi la bine si la rau. Este intotdeauna acolo, pentru orice situatie, dispus sa te ajute, sa iti dea sfaturi, sa te sustina moral, sa iti spuna ca totul va fi bine.

Un prieten adevarat este greu de gasit... iar cand l-ai gasit ar trebui sa il pastrezi cat mai aproape de sufletul tau. Iata cateva trasaturi importante pe care le gasesti la un prieten pentru a il considera adevarat:

1. Un prieten adevarat este intotdeauna sincer cu tine. Fie ca iti place, fie ca nu iti place, el iti va spune mereu adevarul pentru ca stie ca de asta ai nevoie.

2. Un prieten adevarat va fi intotdeauna acolo pentru tine. Indiferent de situatie, el te va sprijini si te va ajuta cu tot ce poate. Si chiar si cand nu va fi de acord cu tine, va respecta decizia ta si te va sustine neconditionat.

3. Un prieten adevarat iti va spune tot ce are pe suflet. Si iti va cere ajutorul atunci cand va avea nevoie de el.

Citește și:

4. Un prieten adevarat nu va fi niciodata invidios pe tine. Din contra, se va bucura de fiecare data pentru succesul tau, pentru realizarile tale, pentru fericirea ta.

5. Un prieten adevarat nu va fi niciodata in competitie cu tine.

6. Un prieten adevarat este o persoana de incredere. Ii poti spune orice pentru ca stii ca nu va spune nimic mai departe.

7. Un prieten adevarat este acolo nu doar petnru tine, ci si pentru familia ta, pentru oamenii la care tii. Si daca va putea face ceva sa ii ajute, ii va ajuta fara sa stea pe ganduri pentru ca stie cat de mult inseamna acest lucru pentru tine.

8. Unui prieten adevarat nu trebuie sa ii spui intotdeauna ce simti. Pentru ca el te cunoaste prin priviri si isi da seama imediat daca ceva nu este in regula cu tine.

foto main: Dima Aslanian, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.