Setari Cookie-uri

DETERMINARE și PĂMÂNT, cuvintele cheie pentru săptămâna 19-25 AUGUST 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru cea prima a săptămânii 19-25 AUGUST 2019 este DETERMINARE.

Nu te speria de obstacole. Soluția se află la îndemână.

Dacă ai încercat o dată și nu a mers, încearcă din nou. Dacă nu merge nici a doua oară, încearcă din nou. Dacă nu funcționează nici a treia oară, e timpul să cauți ca o nouă cale.

Obstacolele pot fi un semn că ne-am abătut de la drum dar și un prilej de a ne căli caracterul și a învăța anumite lecții. Una dintre acestea este aceea a determinării. Atunci când inima ta cere ceva este posibil să fie nevoie să te transformi pentru a putea primi ceea ce ai cerut. Este, de asemenea, posibil ca Universul să dorească să se asigure că nu este vorba de o toană ci de o dorință reală.

Acesta este momentul în care intervine determinarea. O combinație de curaj, voință și răbdare care te ajută să perseverezi, să nu te dai băută în fața primului obstacol și să găsești soluția potrivită. Uneori, este nevoie de o viață pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Insă fiecare pas făcut merită efortul pentru că este, de fapt, un pas căre tine.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru pentru cea de-a doua parte a săptămânii 19-25 AUGUST 2019 este PĂMÂNT.

Ești una cu Pământul pe care pășești.

Tu și Mama Pământ nu sunteți separate, din contră, există o legătură puternică între voi. Una dintre cele mai eficiente meode a te energiza și a-ți crește vibrația este aceea de a te împământa și a petrece timp în natură, conectându-te la Pământ.

Folosește primele zile ale săptămânii pentru a conștientiza această legătură și a începe să o manifești în mod conștient în viața ta zilnică. Vezi ce anume din felul în care Mama Pământ își îngrijește copiii poți pune în aplicare. vezi ce anume din felul ei de a organiza viața este un model viabl și demn de urmat pentru tine. Și bucură-te de miracolul copacilor care înfloresc acum și de ninsoarea de petale înmiresmate. Sunt locuri pe glob unde asta nu se întâmplă niciodată.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.