Setari Cookie-uri

Ești mult mai mult decât greșelile pe care le-ai făcut. Sufletul tău este rar

Ești o parte din acest Univers, o stea plină de energie. Nu a fost, nu este și nici nu va mai fi nimeni ca tine în această lume.

Ești mai mult decât ce vezi în oglindă.

Nu ești definită de culoarea ochilor tăi. Nu ești definită de micii colăcei care stau pe zona taliei. Nu ești definită nici de greșelile pe care le-ai făcut sau de eșecurile pe care le-ai avut.

Ești definită de felul curajos în care te ridici atunci când ești pusă la pământ. De obstacolele pe care reușești le depășești atunci când tot ce îți dorești este fugi și te înconjori de ziduri înalte.

Ești definită de felul în care încerci atât de mult faci oamenii din jurul tău fericiți, de felul în care oferi o mână de ajutor atunci când vezi pe cineva suferă.

Ești definită de cuvintele minunate pe care le spui când o persoană plânge în fața ta.

Ești definită prin felul în care urci cu energie munți și depășești obstacole dificile, lăsând în urmă o potecă pentru alți oameni care au nevoie de îndrumare.

Ești mai mult decât ce îți arată cântarul.

Nu ești definită de un număr.

Ești o parte din acest Univers, o stea plină de energie. Nu a fost, nu este și nici nu va mai fi nimeni ca tine în această lume.

Sufletul tău este rar. Ești unică. Ești specială. Ești minunată. Ești incredibilă. Ești curajoasă. Ești puternică. Ești tu.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.