Setari Cookie-uri

Nu mai căuta fericirea în același loc în care ai pierdut-o

O femeie puternică nu se va întoarce niciodată la persoana care i-a frânt inima pentru că știe că nu poate găsi fericirea în același loc în care a pierdut-o.

O femeie puternică știe că merită mai mult. Știe că dragostea nu trebuie să doară. Știe că este momentul să meargă mai departe cu viața ei. Știe că trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a fi fericită. Știe că trebuie să își șteargă lacrimile, să se ridice de la pământ și să își continue drumul. Știe că sufletul ei este mai puternic decât tot pe această lume. Știe că inima ei se va vindeca. Știe că în adâncul ei încă există iubire. Și mai știe că în scurt timp va răsări și soarele pe strada ei.

O femeie puternică își duce propriile bătălii. Este independentă. Este puternică pentru că alege să zâmbească în ciuda lacrimilor care îi curg pe obraji atunci când este singură. Este puternică pentru că încearcă atât de mult. Este puternică pentru că nu renunță niciodată. Este puternică pentru că știe că Universul are un plan minunat pentru ea. Este puternică pentru că nu își pierde speranța. Este puternică pentru că își imaginează cât de frumos va fi viitorul pentru ea.

Citește și:

O femeie puternică nu se lasă definită de greșeli, de durere, de probleme. Ea, în schimb, alege să își continue drumul în viață, să își croiască propria cale.

O femeie puternică are răbdare. Inima, mintea și sufletul ei înțeleg ce înseamnă iertarea, dragostea, răbdarea.

O femeie puternică știe cât de valoroasă este. Iar atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie, când nu este apreciată, când nu este iubită... alege să plece și să nu se mai uite în spate. Pentru că nu mai vrea durere. Vrea ca atunci când se uită în oglindă să vadă un zâmbet larg pe față ei și ochi plini de strălucire. Vrea să vadă fericire.

Mai jos inchei cu un citat minunat ce ii apartine lui Liam Neeson:

"Toata lumea spune ca dragostea doare, dar acest lucru nu este adevarat. Singuratatea doare... Respingerea doare... Sa pierzi pe cineva drag doare... Invidia doare... Toata lumea confunda aceste lucruri cu dragostea, insa in realitate dragostea este singurul lucru care acopera toata durerea si poate face pe cineva sa se simta bine din nou. Dragostea este singurul lucru din aceasta lume care nu doare"

Citește și:

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.