Setari Cookie-uri

10 Afirmații pozitive pentru a transforma sfârșitul într-un nou început

Fiecare sfârșit este un nou început. Trebuie doar să îi permiți sufletului tău să îl vadă. 

Iată câteva lucruri importante pe care să ți le spui de fiecare dată pentru a te ajuta să începi acest nou capitol al vieții tale cu mult curaj, convingere, forță interioară și încredere:

1. Când viața nu merge așa cum îți dorești, respiră și amintește-ți că frumusețea vieții vine adesea din imprevizibilitatea ei.

2. Uneori trebuie doar să accepți faptul că lucrurile nu se vor întoarce niciodată în viața ta așa cum erau când le-ai întâlnit și că acest sfârșit este într-adevăr un nou început.

3. Unul dintre cele mai pașnice moduri de a trăi începe în momentul în care în sfârșit găsești curajul de a renunța la ceea ce nu poți schimba. Asta este viața. Accept-o cu bune și cu rele, învață din greșeli, ridică-te de la pământ și mergi mai departe. Nu contează ce ai făcut. Ceea ce contează este ce alegi să faci de acum înainte.

Citește și:

4. Secretul pentru a merge mai departe este să îți îndrepți energia nu pe rezolvarea și lupta cu ziua de ieri, ci pe construirea și creșterea zilei de azi.

5. Îndreaptă-ți energia către gânduri și acțiuni care îți fac mai bună ziua de astăzi.

6. Prezentul tău poate fi un loc cu totul diferit decât tot ce ai trăit până acum imediat ce atitudinea ta față de el se va schimba.

7. Situația în care te afli nu determină răspunsul tău la viață. Tu singură determini răspunsul tău. Fă un pas în spate acum și amintește-ți cine ești cu adevărat. Fă-ți timp pentru a reflecta asupra lucrurilor care au un sens real în viața ta.

8. Viața nu îți mai datorează nimic pentru că deja ai tot ce ai nevoie. Însă tu îți datorezi curajul de a profita din plin de tot ce ai.

Citește și:

9. Nu amâna nimic. Nu îți pierde timpul făcând un punct de plecare mai bun. În schimb, folosește ziua de astăzi și începe.

10. Lumea este diferită de cum o vezi tu. Nu uita asta. Întotdeauna este loc pentru o nouă idee, un nou pas, un nou început.

Secretul unei vieți fericite? Trebuie să învățăm să acordăm mai multă atenție începutului decât sfârșitului. Mulți oameni spun că își doresc o viață nouă, însă ei nu înțeleg că în orice minut viața lor se poate schimba.

Nu aștepta ca timpul să treacă pentru a realiza cât de neprețuit este momentul prezent. Viața ta este acum - viața ta începe acum, când încetezi să îți mai dorești alta.

foto main: nadiia, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.