Setari Cookie-uri

Secretul fericirii? Învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai 

Nu uita că fericirea nu pică din cer. Tu singură îți construiești fericirea... cu propriile gânduri. 

Începem acest material cu un exercițiu: enumără între 5 și 10 lucruri pentru care eșți recunoscătoare în acest moment. Aceste lucruri pot varia de la bunătatea pe care oamenii ți-au arătat-o în ultima vreme la o minte sănătoasă și un corp sănătos care îți permit să te bucuri de viață.

Pe măsură ce înțelegi tot ce ai trăit până acum și câte ai reușit să realizezi, poți învăța cât de norocoasă ești. De asemenea, poți învăța să fii recunoscătoare în avans pentru lucrurile minunate care urmează să ți se întâmple - această recunoștință viitoare este la fel de importantă ca cea prezentă.

Poți începe să simți recunoștință față de viitorul tău - noi oportunități, noi schimbări, noi perspective în carieră, noi prieteni, noi iubiri, noi călătorii.

Citește și:

Printre beneficiile de a face din recunoștință un obicei zilnic se numără și atitudinea pozitivă și, bineînțeles, fericirea care vine din lucrurile mărunte.

Recunoștința este o practică atât de bogată, care te poate învăța atât de multe lucruri minunate. Poate fi înălțătoare, netezind marginile vieții tale. Te poate conecta profund la propria viață, la sufletul tău, ajutându-te să crești tot mai mult. În cele din urmă, recunoștința este un drum care te conduce direct către inima ta - acolo înveți să te accepți pentru ceea ce ești. Înveți să accepți tot ce se întâmplă în viața ta. Înveți să accepți că fiecare moment a ajutat la construirea ta.

Acceptarea este poarta ta de încredere. Ești exact acolo unde trebuie să fii - mereu ai fost, mereu vei fi. Și asta deoarece Universul are un plan special pentru tine.

Citește și:

Ai încredere în inima ta. Ai încredere în sufletul tău. Ai încredere în mintea ta. Ai încredere în corpul tău. Învață să fii recunoscătoare pentru fiecare moment pe care îl trăiești pe acest pământ. Ești o persoană în conexiune cu divinitatea. Ești parte din Univers.

Sfat: fă-ți un obicei și seară de seară găsește trei motive pentru care ești recunoscătoare. Pot fi lucruri mărunte, însă importante pentru tine. Scrie-le pe o agendă, în telefon sau spune-le cu voce tare. Vei vedea cum totul se va schimba treptat și tu vei reuși să vezi viața cu alți ochi.

foto main: KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.