Setari Cookie-uri

10 semne ca amandoi sunteti pregatiti sa spuneti 'Da'

„Impreuna pentru totdeauna” – pare desprins din basme, insa astfel de povesti sunt posibile si in viata reala. Este important sa credem in iubire, sa oferim iubire si sa fim deschisi.

Imi doresc sa cred ca exista oameni pentru care dragostea inseamna totul. Imi doresc sa cred ca exista oameni care traiesc autentic si fac ceea ce simt. Stiu, poate ca imi vei spune ca asa ceva nu exista. Poate ca ai o relatie in care te simti ocrotita si iubita, insa stii ca ceva lipseste. Poate ca ai unele indoieli… insa iti este teama sa vorbesti despre tot ce simti. Tot ce iti ramane este sa te gandesti la planurile voastre de viitor si sa speri ca el va fi cel cu care te vei casatori. Te-ai intrebat vreodata daca amandoi sunteti pregatiti sa spuneti „Da”?

Se spune ca iubirea nu are nevoie de dovezi. Ea se traieste si se simte. Iubirea trebuie ocrotita, imbratisata si tinuta strans la locul sau. Cu toate acestea, indiferent cat de puternica este dragostea dintre voi, casatoria este un pas important.

Nu poti sa stii niciodata ce va urma, cum va arata viitorul vostru sau cat de mult va rezista relatia voastra. Si cu atat mai mult nu poti sa stii, daca va casatoriti, ca ati facut alegerea cea mai buna.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: ProStockStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.