Setari Cookie-uri

10 Schimbări mărunte (dar de impact) pe care le poți face în casa ta pentru o viață mult mai simplă și mai fericită

Abilitatea de a îți simplifica viața înseamnă să elimini inutilul astfel încât lucrurile importante să îți bucure sufletul și inima.

Iată câteva sfaturi de care trebuie ții cont pentru a îți transforma locuința într-un cămin la care visează sufletul tău

1. Încearcă îți dai seama care sunt lucrurile care contează și care te distrag de la ce contează în locuința ta.

2. Elimină decorațiunile care nu te mai inspiră. Doar pentru te-au făcut fericită în trecut, nu înseamnă trebuie le păstrezi pentru totdeauna.

3. Scapă de zonele în care aglomerezi lucruri cărora nu le găsești locul. Cu cât ai mai multe astfel de zone cu atât vei aduna mai multe lucruri nefolositoare.

4. diferența dintre simplificare și ordonare. Doar pentru o cameră este ordonată, nu înseamnă neapărat în ea găsești doar lucrurile de care ai nevoie.

5. ordine la haine. Scapă de lucrurile pe care nu le-ai folosit un an întreg. Donează sau reciclează.

6. Scapă de duplicate. Exemplu: deschide dulapul cu accesorii pentru casă. De câte perne, cearșafuri și prosoape suplimentare ai nevoie cu adevărat? Același lucru poți face și cu produsele de curățenie, accesoriile de grădinărit, articolele de birou, jucăriile și articolele de bucătărie.

7. Scapă de toate lucrurile care stau pe masa din bucătărie. Poți lăsa doar câteva decorațiuni drăguțe.

8. Fii recunoscătoare pentru casa ta zi de zi. Astfel vei fi mult mai atentă la modul în care o îngrijești.

9. -ți un spațiu zen care fie doar pentru meditație, pentru citit, pentru regăsirea ta. fie acel loc la care visezi ajungi când ești la muncă.

10. -ți ordine la produsele de beauty și de coafat.

Este posibil nu poți face toate aceste 10 lucruri, dar ce zici începi cu două sau chiar trei? O casă frumoasă, aranjată și ordonată înseamnă fericire, liniște, inspirație și bucurie pentru tine.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.