9 Lucruri incomode pe care trebuie să începi să le faci pentru ține în această toamnă

9 Lucruri incomode pe care trebuie să începi să le faci pentru ține în această toamnă

Chiar și atunci când spui că nu mai poți... mai poți un pic.

Este timpul pentru un nou pas în față. Începe să faci astăzi ceva incomod care să te ajute să fii mai aproape de visurile tale. A te simți incomod este o formă de durere, dar nu este o durere profundă - este una superficială și necesară. Este acel sentiment pe care îl ai atunci când ieși în afara zonei de confort. Ideea de a face exerciții fizice în fiecare dimineață, spre exemplu, sună foarte bine, însă aduce un disconfort pentru noi, așa că nu punem in practică.

Majoritatea dintre noi nu dorim să accesăm astfel de situații în care există disconfort, așa că în mod subconștient fugim dde ele. Problema este că, fugind de disconfort, suntem obligați să participăm doar la activități ușoare și la oportunități mult prea simple din viața de zi cu zi.

Iată cele mai importante lucruri incomode pe care să începi să le faci în această toamnă de dragul tău:

1. Găsește provocări noi în fiecare zi. Viața se schimbă în fiecare secundă și tu te schimbi o dată cu ea. Întotdeauna este loc pentru o idee nouă, o perspectivă nouă, un plan nou.

2. Urmărește modul în care îți investești energia și alege întotdeauna productivitatea. Cât valorează timpul tău? Te-ai întrebat vreodată asta? De ce să îl lași să treacă în zadar făcând lucruri inutile?

3. Lucrează cu diligență și consecvență pentru a îți împlini scopuri semnificative. Atunci când îți concentrezi mintea și inima asupra unui scop și îți asumi angajamentul să îndeplinești acest scop prin pași mici zilnici, energia pozitivă va apărea în viața ta.

4. Permite-ți să ai defecte. Poți să dezamăgești oamenii și să fii în continuare o persoană incredibilă. Poți eșua și să fii în continuare o persoană inteligentă, talentată și de succes. Cu toții facem greșeli, nimeni nu este perfect.

5. Învață întotdeauna din greșelile tale. Greșelile sunt cele care îți deschid ochii, care îți arată noi oportunități, care îți întăresc inima.

6. Alege să fii clipă de clipă optimistă. Să vezi luminița de la capătul tunelului chiar și atunci când ea este foarte departe.

7. Confruntă direct gândurile care te îngrijorează. Sunt reale? Sunt probleme adevărate? Sau sunt doar rezultatul imaginației minții tale? Nu uita că tu îți stăpânești gândurile și nu invers.

8. Învață să fii mai prezentă. În viața ta și în viața celor dragi ție.

9. Stai departe de dramă, de oamenii toxici, de negativitate, de bârfă. Nu ai nevoie de așa ceva în viața ta.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri