Setari Cookie-uri

7 Remindere motivaționale pe care să ți le spui pentru a fi fericită

Astăzi mă aleg pe mine. Nu voi fi întotdeauna o prioritate pentru ceilalți și de aceea trebuie să fiu o prioritate pentru mine.

În viață trebuie faci lucruri dificile pentru a fi cu adevărat fericită. Lucrurile pe care majoritatea oamenilor le evită, cum ar fi cele care te scot din zona de confort, de care îți este mult mai ușor te ascunzi, pe care nimeni nu le face în locul tău, care te fac te întrebi de mii de ori cum poți face asta astfel încât o scoți la cap.

De ce? Pentru lucrurile dificile sunt cele care îți construiesc personalitatea și îți schimbă viața. Ele fac diferența între existență și trăire, între cunoașterea drumului și parcurgerea lui, între o viață de promisiuni goale și una plină de progres și împlinire.

Iată care sunt cele mai importante remindere motivaționale pe care ți le spui pentru a fi fericită cu adevărat:

1. Astăzi aleg pe mine. Nu voi fi întotdeauna o prioritate pentru ceilalți și de aceea trebuie fiu o prioritate pentru mine.

2. Trebuie încep cu mult înainte de a simți pregătită. Dacă aștept simt 100% pregătită înseamnă voi aștepta intreaga mea viață.

3. Permit acțiunilor vorbească tare și clar pentru mine. O mare parte din viața mea este rezultatul alegerilor mele.

4. Aleg șterg distragerile din viața mea. Nu schimb ce îmi doresc cel mai mult în această viață pentru ce îmi doresc în acest moment. concentrez pe ceea ce contează.

5. Îmbrățișez disconfortul. Totul devine un pic incomod când este timpul schimb pagina. Aceasta este doar o parte a procesului de creștere, lucrurile se vor îmbunătăți.

6. Trebuie ofer rezultate chiar și atunci când scuzele par fie mai ușoare. Nu există comenzi rapide. Nu există soluții rapide. Renunț la vorbă și îmi iau destinul în mâini.

7. Am încredere în această călătorie. Într-o zi voi înțelege motivele pentru care trebuia ca acest lucru se întâmple ... pentru lecțiile pe care le învăț acum sunt cele de care am nevoie pentru a crește.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.