Setari Cookie-uri

LINIȘTE și SCHIMBARE, cuvintele cheie pentru săptămâna 2-8 SEPTEMBRIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi.

Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 2-8 SEPTEMBRIE 2019 este LINIȘTE.

Liniștea din interiorul tău poate schimba lumea.

In interiorul tău se află sursa tuturor lucrurilor inclusiv a liniștii. Și asta pentru că în adâncul sufletului tău știi că totul este perfect așa cum este și că ai acces la o putere transformatoare. Totul este doar să vrei să o folosești. Sursa liniștii tale interioare provine de la conștientizarea faptului că întotdeauna ai o plasă de salvare. Poți pretinde oricât vrei că nu este acolo. Asta nu o va face să dispară.

Liniștea din interiorul tău generează liniștea din exteriorul tău. Poate fi vorba de liniște în sensul de relații armonioase, de liniștirea minții sau chiar de liniște la modul propriu. Profită de prima parte săptămânii pentru a te conecta la oceanul de liniște din interiorul tău și a vedea cum această simplă acțiune schimbă lumea din exteriorul tău. Vei fi surprinsă într-un mod extrem de plăcut.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 3 - 8 SEPTEMBRIE 2019 este SCHIMBARE.

Lasă aripile schimbării să te poarte către destinația ta.

In mod paradoxal, oamenilor le displace monotonia însă nu sunt dispuși să iasă prea mult din zona de confort pentru a nu mai trăi cu această nemulțumire. Ar fi minunat dacă lucrurile ar putea fi total diferite dar, totodată, să rămână la fel. Pentru a te bucura de viață, în toată plinătatea și frumuseța ei, este nevoie să îmbrățișezi schimbarea. Insă nu doar de dragul de a o face sau cu orice preț. Să îmbrățișezi schimbarea înseamnă să nu te agăți cu orice preț de o idee, de un lucru, de o decizie sau de cine ești la un moment dat ci să îți permiți în schimb să fii atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru a putea ajuta traiectoria din mers și a nu merge niciodată împotriva curentului. Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a implementa acea mică schimbare pe care simți necesară de multă vreme.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.