Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde găsești dragostea în toamna anului 2019?

Cum te va surprinde iubirea în toamna anului 2019 în funcție de zodia ta?

Leu - Găsești iubirea în iertare

Te-ai gândit că pentru a merge mai departe cu viața ta trebuie să închizi acel capitol la care te întorci de fiecare dată? Este momentul să ierți oamenii care ți-au greșit și să îți continui drumul. Este momentul să îi permiți inimii tale să se vindece.

Fecioară - Găsești iubirea în inima ta

În inima ta există cea mai frumoasă și mai pură iubire din lume. Îndreaptă-ți atenția asupra ei și permite-i să îți călăuzeze drumul, să te inspire, să te ajute să înțelegi mai bine care este scopul tău în viață. Lucrurile se vor schimba în bine în următoarea perioadă.

Balanță - Găsești iubirea în lucrurile mărunte

În această toamnă îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor mărunte care îți pun zâmbetul pe buze. Fii recunoscătoare pentru fiecare moment frumos, pentru fiecare amintire pe care o ai, pentru fiecare clipă în care ești fericită. Și vei vedea câtă iubire există în jurul tău.

Citește și:

Scorpion - Găsești iubirea în curajul de a fi tu însăți

De ce să mai porți măști? De ce să te mai ascunzi de oamenii din jurul tău? De ce să fii cineva de dragul de a face altor oameni pe plac? În această perioadă este momentul să fii tu însăți, să îți arăți adevărata față, să te bucuri de autenticitatea ta. În această perioadă găsești iubire în curajul tău.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.