Setari Cookie-uri

Mesajul trimis de Univers pentru luna septembrie pentru fiecare zodie in parte

Esti curioasa sa descoperi ce mesaj are Universul pentru tine pentru luna septembrie?

Iată care este mesajul transmis de Univers zodiei tale pentru luna septembrie:

Berbec - Este timpul pentru un nou inceput. Este timpul sa inchei capitolul, sa intorci pagina si sa o iei de la capat. Lucruri minunate urmeaza sa ti se intample.

Taur - Iesi din zona de confort, lupta pentru ceea ce iti doresti, ai incredere in visurile tale si nu permite nimanui sa iti spuna ca nu poti face ceva.

Gemeni - Lucrurile nu ajung la tine atunci cand iti doresti tu, ci cand sufletul tau este pregatit sa se bucure de ele. Invata sa ai rabdare, esti mai aproape decat crezi de fericire.

Rac - Nu fugi de problemele tale. Alege sa le infrunti, sa le rezolvi, sa iti inveti lectia si sa mergi mai departe. Nu este usor, insa este necesar.

Leu - Nu uita de sufletul tau. Nu uita sa lupti pentru a iti vedea inima fericita. Nu uita sa gasesti clipa de clipa un motiv care sa iti puna zambetul pe buze.

Citește și:

Fecioara - Ai incredere in tine. Accepta sfaturile primite de la oamenii din jurul tau, insa intotdeauna alege sa te bazezi pe intuitie. Sufletul tau stie cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericit.

Balanta - Nu trai intr-o lume care nu exista. Nu incerca sa fii ceea ce nu esti. Nu incerca sa multumesti oamenii din jurul tau. Scapa de masti si arata-ti sufletul asa cum este el.

Scorpion - Poate ca este greu, insa nu este imposibil. Nu renunta. Cea mai sigura cale catre succes este ca mereu sa incerci inca o data. Mergi mai departe, lupta pentru visurile tale.

Sagetator - Este momentul sa mergi mai departe, sa lasi trecutul in urma. Sa te concentrezi asupra momentului prezent, singurul care conteaza cu adevarat. Sa traiesti ACUM.

Capricorn - Nu lupta cu morile de vant. Lasa-te purtata de val si permite Universului sa isi joace cartea. El stie cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita.

Citește și:

Varsator - Nu mai fi atat de dura cu tine. Nu te mai certa pentru greselile din trecut - acestea te-au transformat in persoana care esti astazi si te-au ajutat sa ajungi unde esti acum.

Pesti - Ridica-te si mergi mai departe. Atunci cand o usa se inchide, o alta se deschide, doar ca prea des este un culoar lung intre ele. Continua-ti drumul.

foto main: brickrena, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.