Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a saptamanii (9-15 septembrie)

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine:

Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei saptamani astfel incat sa reusesti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor ce vor urma, sa inveti din ele si sa ai curajul sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine:

Mantra pentru ziua de luni:

Este o noua zi. Este o noua saptamana. Este un nou inceput. Este o noua viata. Ii sunt recunoscatoare Universului pentru aceasta sansa minunata si promit sa gasesc ceva special in fiecare zi.

Mantra pentru ziua de marti:

Intampin ziua de astazi cu bucurie si incredere si nu permit nimanui sa imi fure zambetul de pe buze. Aleg fericirea clipa de clipa.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Nu mai astept sa imi pice din cer. Puterea este in mainile mele. Sunt singura responsabila pentru fericirea mea, pentru linistea mea.

Citește și:

Mantra pentru ziua de joi:

Astazi aleg sa am grija de mine. Astazi aleg sa ma pun pe primul loc. Astazi aleg sa ma iubesc. Astazi aleg sa imi pretuiesc inima. Astazi aleg sa imi bucur sufletul.

Mantra pentru ziua de vineri:

Aleg sa simt ca traiesc liber, sa fiu inspirata de tot ce se intampla in jurul meu si sa lupt pentru ceea ce imi doresc. Aleg sa fac un pas mic, dar important, catre implinirea visurilor mele.

Mantra pentru ziua de sambata:

Vad schimbarea la fiecare pas. Ma bucur de tot ce mi se intampla. Ma iubesc pentru ceea ce sunt si de aceea viata mea se schimba din ce in ce mai bine.

Mantra pentru ziua de duminica:

Am deschis ochii. Ziua de astazi este un adevarat dar primit de la divinitate, iar eu sunt binecuvantata ca ma aflu aici.

foto main: Serhii Yurkiv, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.