Setari Cookie-uri

LINIȘTE și TOLERANȚĂ, cuvintele cheie pentru săptămâna 9-16 SEPTEMBRIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a 9 - 16 SEPTEMBRIE 2019 este LINIȘTE.

In interiorul tău se află sursa tuturor lucrurilor inclusiv a liniștii. Și asta pentru că în adâncul sufletului tău știi că totul este perfect așa cum este și că ai acces la o putere transformatoare. Totul este doar să vrei să o folosești. Sursa liniștii tale interioare provine de la conștientizarea faptului că întotdeauna ai o plasă de salvare. Poți pretinde oricât vrei că nu este acolo. Asta nu o va face să dispară.

Liniștea din interiorul tău generează liniștea din exteriorul tău. Poate fi vorba de liniște în sensul de relații armonioase, de liniștirea minții sau chiar de liniște la modul propriu. Profită de prima parte a săptămânii pentru a te conecta la oceanul de liniște din interiorul tău și a vedea cum această simplă acțiune schimbă lumea din exteriorul tău. Vei fi surprinsă într-un mod extrem de plăcut.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 9 - 16 SEPTEMBRIE 2019 este TOLERANȚĂ.

Toleranța pe care le-o arăți celorlalți este egală cu toleranța pe care o arăți față de tine.
Suntem condiționate să reacționăm în funcție de ce fac ceilalți. Cu toate acestea, comportamentul celorlalți este prea puțin important. Ceea ce este important este cine suntem noi și exprimarea acestui adevăr. A fi tolerantă este parte din cine ești cu adevărat.

Chiar dacă alegi să te înconjori doar cu oameni pozitivi, care te respectă, te apreciază și îți arată iubire, ești capabilă să vezi bunătatea și frumusețea existente în fiecare persoană. Iți dai seama că în spatele fiecărui gest sau vorbe mai puțin plăcute, se află o rană care are nevoie să fie vindecată. Nu te mai grăbești să judeci, să pui etichete sau să te enervezi indiferent de situație.

Citește și:

Și ce prilej mai bun de a-ți exersa toleranța decât în weekend, atunci când te afli într-un mall plin de lume.

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.