Setari Cookie-uri

Luna Plina de pe 14 septembrie 2019 si cele trei zodii norocoase care isi pot schimba viata

Luna Plina de pe 14 septembrie inseamna schimbare, curaj, putere, vindecare. Iata care sunt cele trei zodii norocoase ale acestei perioade.

Esti curioasa daca te afli printre ele?

In noaptea de 13 spre 14 septembrie vom avea Luna Plina in Pesti, un semn zodiacal sensibil si destul de emotiv. Cuvintele cheie pentru aceasta perioda sunt: schimbare, transformare, crestere, abundenta, comunicare, eliminarea negativitatii, schimbare pozitiva si noi inceputuri.

Iata care sunt zodiile norocoase ale acestei perioade:

Rac - Nu mai fugi de emotiile tale

Aceasta perioada este una dintre cele mai importante din viata ta. Poate fi interpretata gresit, ca dificila, ca extrem de emotionala, ca diferita de tot ce ai trait pana acum. Este important sa nu fugi de emotiile tale, sa ai incredere ca totul va fi bine. Inveti lectii importante care te vor ajuta foarte mult pe drumul pe care vrei sa mergi.

Mantra pentru urmatoarea perioada: Accept ce se intampla si ma bucur ca inima mea poate simti atat de puternic.

Citește și:

Fecioara - Imbratiseaza schimbarea

Incepand cu 14 septembrie lucrurile se schimba incredibil de mult pentru tine. Nu lupta cu schimbarea, accept-o, imbratiseaz-o, invata sa traiesti cu ea deoarece iti va aduce extrem de multe beneficii pe toate planurile. Indrazneste sa accepti ce se intampla si sa te adaptezi astfel incat sa poti merge mai departe cu viata ta. Pe plan sentimental, te asteapta o perioada magica.

Mantra pentru urmatoarea perioada: Iubesc tot ce este nou in viata mea. Caut iubire in fiecare zi.

Capricorn - Nu iti mai lipseste curajul

Daca pana acum asteptai un moment potrivit pentru a face ceva nou si diferit, iata ca astrele ti-l pun fix in fata ta. Acesta este momentul. Profita de el. Din fericire, ai foarte multa incredere in tine si curajul de a indrazni sa iesi din zona de confort si sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Profiti de ajutorul astrelor pentru a rezolva probleme, a depasi obstacole si a iti implini visuri.

Citește și:

Mantra pentru urmatoarea perioada: Sunt parte din Univers. Sunt curaj. Sunt incredere. Sunt visuri ce asteapta sa fie implinite. Lupt pentru ceea ce imi doresc.

foto main: VeronArt16, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.