Setari Cookie-uri

Femeile puternice preferă să fie singure decât să își piardă timpul cu bărbați care nu știu ce vor de la viață

Femeile puternice așteaptă acțiuni, nu cuvinte. Ele nu își vor pierde niciodată vremea cu un bărbat care nu are niciun plan în viață. Care nu își urmează niciun vis. Care încearcă să le impresioneze doar din vorbe. 

Femeile puternice nu au nevoie de jocuri în relațiile sentimentale. Ele știu ce își doresc de la un iubit, nu se mulțumesc niciodată cu mai puțin decât merită iar atunci când iubesc, aleg să iubească necondiționat pentru că așteaptă aceeași iubire și de la persoana pe care o aleg să le fie partener de-a lungul vieții.

În momentul în care intră intr-o relație, ele stabilesc câteva reguli foarte simple - au nevoie de iubire și, în același timp, au nevoie să rămână independente și să nu le fie știrbită libertatea.

Femeile puternice sunt curajoase pentru că au trecut prin atât de multe lucruri de-a lungul vieții. Ele știu ce înseamnă durere, infidelitate, minciună. Ele știu ce înseamnă să iubești fără limite și să nu primești nimic înapoi. Ele știu ce înseamnă să mai dai o șansă pentru a fi dezamăgit din nou. Ele știu totul... și au suferit destul. De aceea au închis pentru totdeauna ușa trecutului și au ales să privească doar către viitor. Au stabilit reguli pe care le respectă de fiecare dată. Au înțeles că trebuie să se iubească pe ele înainte de a iubi pe altcineva. Au decis să nu își mai piardă timpul cu bărbați care nu știu ce vor de la viață.

Citește și:

Femeile puternice nu cred că o relație le poate completa și le poate face fericite. Pentru că ele sunt complete deja. Pentru că ele sunt fericite deja. În momentul în care se îndrăgostesc așteaptă ca fericirea bărbatului să vină în completarea fericirii lor.

Femeile puternice așteaptă acțiuni, nu cuvinte. Ele nu își vor pierde niciodată vremea cu un bărbat care nu are niciun plan în viață. Care nu își urmează niciun vis. Care încearcă să le impresioneze doar din vorbe.

Femeile puternice au nevoie de bărbați suficient de puternici, siguri pe ei, curajoși, cărora nu le este teamă să își trăiască viața după propriile reguli. Femeile puternice au nevoie de bărbați independenți care nu încearcă să le controleze, ci din contră, le oferă toată libertatea de care au nevoie. Femeile puternice au nevoie de bărbați care aleg să aștepte pentru că știu că iubirea adevărată trebuie așteptată.

Citește și:

Femeile puternice au nevoie de bărbați adevărați.

foto main: AS Inc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.