Setari Cookie-uri

10 Adevaruri dure care ne fac mai puternici. Toti ar trebui sa le stim

Ai nevoie de mai mult curaj pentru a dezvalui insecuritati decat pentru a le ascunde, mai multa putere pentru a relationa cu oamenii decat pentru a ii domina, mai mult curaj pentru a iti asculta instinctul decat pentru a il ignora.

Iata cateva adevaruri dure pe care trebuie sa le recunoastem pentru a deveni mai puternici:

1. Viata nu este usoara. Munca grea ii face pe oameni norocosi. Asadar, incepe in fiecare dimineata pregatita sa iti asumi riscuri, sa lupti mai mult, sa muncesti mai mult decat ai facut ieri.

2. Uneori vei esua. Cu cat accepti mai repede acest lucru, cu atat vei reusi sa treci peste. Nu esti niciodata sigura ca va functiona 100%, dar poti fi intotdedauna sigura ca nu faci nimic. Asa ca iesi din zona de confort si actioneaza. Fie ai reusit, fie ai invatat ceva.

3. In acest moment nu stii foarte multe. In fiecare zi inveti ceva nou. Accepta schimbarea si foloseste informatiile noi pentru a avansa.

4. Este posibil ca ziua de maine sa nu mai existe. Nu pentru toata lumea. In acest moment, cineva de pe Pamant planuieste ceva pentru maine fara sa-si dea seama ca maine nu va mai fi. Acest lucru este trist, dar adevarat. Asa ca petrece-ti timpul cu intelepciune astazi.

Citește și:

5. Sunt multe pe care nu le poti controla. Nu-ti pierde timpul, nu-ti consuma energia si permite timpul sa rezolve lucrurile.

6. Nu poti avea succes fara sa oferi valoare. Nu pierde timpul incercand sa ai succes, petrece-ti timpul creand valoare. Cand vei gasi o solutie pentru a oferi valoare oamenilor din jurul tau, vei avea succes.

7. Nu poti schimba trecutul. Nu poti schimba ce s-a intamplat, insa poti schimba modul in care reactionezi la aceste intamplari.

8. Intotdeauna vor exista oameni care nu te plac. Nu poti fi pe placul tuturor. Indiferent de ce faci, intotdeauna va exista cineva care gandeste diferit. Ceea ce cred si spun altii despre tine nu este atat de important. Ce conteaza, insa, este ce simti tu cu privire la tine.

9. Nu vei obtine intotdeauna ceea ce iti doresti. Priveste in jur. Apreciaza lucrurile pe care le ai acum. Multi oameni nu au atat de mult noroc.

Citește și:

10. Nu te vei simti niciodata pregatita 100% pentru ceva nou. Nimeni nu se simte, de fapt. Cele mai mari oportunitati din viata ne obliga sa iesim din zona de confort, ceea ce inseamna ca nu te vei simti total confortabil sau pregatita pentru asta.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.