Setari Cookie-uri

Patru semne că încă te adoră

De unde iti dai seama daca inca te iubeste? Iti spunem noi care sunt cele mai comune semne ca inca te adora (nu te iubeste).

Oricine poate spune vorbe însă acestea nu au valoare dacă nu sunt sprijinite de fapte. După ce au petrecut un timp îndelungat alături de cineva, unii bărbați continuă să spună cu ușurință ”te iubesc” dar uită să acționeze ca atare. In cazurile fericite, cele două merg mână în mână. Iată patru semne că încă te adoră.

1. Te privește în ochi.

Când luați cina nu își verifică telefonul și nici nu se uită în altă parte. Te privește în ochi și ascultă cu atenție tot ce ai de spus. Conform cercetărilor efectuate de psihologul Zick Rubin, partenerii îndrăgostiți unul de celălalt se privesc în ochi 75% din timp, în timp ce oamenii obișnuiți care discută, doar 30-60% din timp.

2. Îți rostește numele în timp ce faceți sexul

Citește și:

Este firesc să vă spuneți vorbe de alint pe tot parcursul zilei însă unii psihologi spun că rostirea prenumelui tău în momentele intime este un semn că este pe deplin prezent în momentul respctiv. Același lucru este valabil și pentru contactul vizual.

3. Se grăbește să pună capăt unei discuții în contradictoriu

Citește și:

O altă modalitate prin care dovedește că el este înnebunit după tine este faptul că te lasă să câștigi o ceartă. Pentru el este mai importantă armonia din cuplu șii sentimentele tale decâ să aibă câștig de cauză. Pur și simplu nu vrea să te vadă supărată. Data viitoare când vă aflați în această situație, fă un pas înapoi și gândește-te dacă este mai important să ai dreptate sau să rezolvi problema.

4. Încă face eforturi să te surprindă

Dacă partenerul tău încă depune eforturi să te surprindă cu lucruri despre care știe că îți vor face ziua mai frumoasă înseamnă că încă te adoră. Nu este neapărat vorba despre cadouri scumpe. Poate fi doar ceva atât de simplu de adus acasă precum o cutie de bomboane, o cutie din înghețata preferată sau bilete la filmul pe are ai spus că vrei să îl vezi. Aceasta demonsrează că se gândește la modalități de menține relația proaspătă și plină de momente distractive și îți arată că își amintește în continuare acele mici lucruri care te fac să zâmbești.

Citește și:

foto main: patrisyu, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.