Setari Cookie-uri

O dorință neîmplinită e un pas înainte

Imi amintesc cum, pe la douăzeci de ani, atunci când lucrurile nu se întâmplau exact așa cum voiam, fie deveneam cel mai acerb critic al meu, fie îmi spuneam că cineva are ceva cu mine. Acum însă îmi spun că poate este mai bine așa. 

Este mai bine ca dorințele noastre să nu se îndeplinească dacă sunt generate de frică și de comoditate. O prietenă și-a dorit să se mute cu iubitul ei după doar trei luni de relație, deși aveau certuri aproape săptămânal. Aparent, el avea cam toate calitățile pe care și le putea dori de la un bărbat. In realitatea, motivația ei era construită pe doi piloni principali. Unul era cel financiar. Locuitul împreună ar fi costat-o mai puțin decât plata unei chirii lunar. Cel de-al doilea, era dorința ei de a avea un partener. Din fericire pentru ea, dorința nu i-a fost împlinită. Astfel, a fost nevoită să își folosească darurile la nivel maxim pentru a fi independentă financiar și și-a dat șansa de a întâlni bărbatul cu adevărat potrivit pentru ea.

Citește și:

In ultima vreme, cam așa funcționează lucrurile. Nu mai primim dacă nu ne este cu adevărat benefic.

Este mai bine ca dorințele noastre să nu se împlinească dacă au un impact negativ asupra celor din jur. Este minunat să îți dorești o casă frumoasă și comfortabilă, un job care îți pune în valoare experiența și calitățile cu condiția ca acestea să nu aparțină deja altora. Atunci când cerem ceva este bine să formulăm dorința ținând cont nu doar de binele nostru suprem dar și de cel tuturor celor implicați.

Este mai bine ca dorințele noastre să nu se împlinească atunci când nu sutem pregătiți pentru ele. Poate că îți dorești să îți întâlnești sufletul pereche sau să îți deschizi o afacere dar ești gata pentru așa ceva? Ai vindecat la tine tot ce era de vindecat, ai rupt legătura cu trecutul, ai inima deschisă, te bucuri de viață în așa fel încât să poți avea o relație bazată pe iubire? Ai capacitățile și forța necesară pentru a te avânta la drum pe cont propriu.

Citește și:

O dorință este ca o sămânță. Dacă este bună va rodi în pământul potrivit. Importan este să o hrănești și să îi dai timp să crească.

foto main: StunningArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.