Setari Cookie-uri

Cere-i scuze inimii tale pentru ca nu stii sa o iubesti cu adevarat

Cere-i scuze inimii tale ca nu o iubesti cu toata fiinta ta. Cere-i scuze inimii tale ca nu o iubesti asa cum merita. 

A trecut prin atatea. Tu stii cel mai bine cate a indurat. A suferit intreaga viata si de prea multe ori rautatea si durerea au umbrit orice dragoste pe care a primit-o. Iar acum ii este greu sa mai aiba incredere in celelalte inimi. Nu stie ce sa mai faca. A suferit prea mult si nu mai vrea sa treaca din nou prin iad.

Nu stie daca mai poate suferi inca o deceptie. Cate sa mai indure si ea? Tot ce a trait a fost ca un vis urat pentru ea. Cosmar dupa cosmar. Furtuna dupa furtuna. Se simte obosita. Nu stie ce sa mai faca pentru a isi pastra speranta, a merge mai departe si a cauta luminita de la capatul tunelului.

Durerea a preluat controlul. Emotiile sunt din ce in ce mai puternice si ajung sa iti consume sufletul si sa il transforme in ceva ce nu mai poti recunoaste ca al tau.

Cere-i scuze inimii tale pentru ca ai facut-o sa indure atatea. Si promite-i sa o iubesti tot mai mult. Sa o ajuti sa se vindece. Spune-i ca poate avea incredere in tine pentru ca de data aceasta stii ca ea merita mai mult. Merita iubire adevarata. Merita fericire. Merita sa inteleaga ca dragostea nu doare. De fapt, dragostea este singurul lucru de pe aceasta lume care nu doare.

Citește și:

Promite-i inimii tale ca de acum inainte vei incerca mai mult. Vei fi mai puternica pentru ea. Nu vei mai juca jocuri. Vei avea incredere in tine si vei alege de fiecare data fericirea.

Promite-i inimii tale ca vei face tot posibilul pentru a fi mandra de tine. Ca nu o vei mai dezamagi. Si ca o vei iubi clipa de clipa.

foto main: tache, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.